Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cortona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cortona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cortona miniguide

Billeje Cortona

Biludlejning Cortona

Cortona er en by, der tilhører regionen Toscana og er beliggende helt øst i regionen. Toscana er beliggende på vestkysten af den udragende del af Middelhavet i vest og Adriaterhavet i øst. Fra Cortona er ca 180 km til Middelhavet kyst og ca. 190 km til Adriaterhavskysten, mens Trasimenosøen ligger næsten 13 km syd for Cortona.Befolkningen var lidt over 20 000 i 2009.

Cortona er en gammel by, som blev bygget af Etruskerne, der herskede Toscana fra ca. 700 f. Kr. og blev taget af romerne i 310 f.Kr. Kr. Det gør Cortona til en af regionens ældste byer og er stærkt påvirket af, hvordan den så ud i 1400. Street er smalle og snoede, og bygningen kommer fra den italienske middelalderen. Palazzo Pretorio blev bygget i 1300 og er i dag den bygning, hvor de etruskiske museum er beliggende.

Florence Airport Amerigo Vespucci kaldes også Lufthavn eller Peretola Lufthavn er beliggende ca. 130 km nord for Cortona.

Dansk