Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cortona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cortona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cortona miniguide

Billeje Cortona
Biludlejning Cortona

Cortona er en by, der tilhører regionen Toscana og er beliggende helt øst i regionen. Toscana er beliggende på vestkysten af den udragende del af Middelhavet i vest og Adriaterhavet i øst. Fra Cortona er ca 180 km til Middelhavet kyst og ca. 190 km til Adriaterhavskysten, mens Trasimenosøen ligger næsten 13 km syd for Cortona.Befolkningen var lidt over 20 000 i 2009.

Cortona er en gammel by, som blev bygget af Etruskerne, der herskede Toscana fra ca. 700 f. Kr. og blev taget af romerne i 310 f.Kr. Kr. Det gør Cortona til en af regionens ældste byer og er stærkt påvirket af, hvordan den så ud i 1400. Street er smalle og snoede, og bygningen kommer fra den italienske middelalderen. Palazzo Pretorio blev bygget i 1300 og er i dag den bygning, hvor de etruskiske museum er beliggende.

Florence Airport Amerigo Vespucci kaldes også Lufthavn eller Peretola Lufthavn er beliggende ca. 130 km nord for Cortona.