Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Crotone

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Crotone inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Crotone miniguide

Billeje Crotone

Biludlejning Crotone

Crotone er centralt beliggende i regionen Calabrien, der findes i den sydlige del af Italien , hvor jorden strækker ud til havet.Crotone ligger på østkysten, hvor regionen grænser op til Det Ioniske Hav og er ca 140 km til den anden side af regionen grænser op til Middelhavet. Crotone er en meget gammel by, grundlagt allerede i år 710 f.Kr. Kr., og i dag bor ca 60 000 indbyggere i byen (2007).

Crotone er en gammel kystby med strande og et historisk distrikt. Castle Castle of Charles V flanke den gamle bys kyst side og går tilbage til 1500-tallet. I dag er det indtager en historisk museum på slottet, hvor man kan se rustning og sværd fra middelalderen. Piazza Duomo, foran katedralen, som består af dele fra 9. århundrede og er en smuk og meget besøgte pladsen.

Crotona Airport kaldes også Sant’Anna Airport og ligger ca. 15 km syd for byen.

Dansk