Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Crotone

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Crotone inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Crotone miniguide

Billeje Crotone
Biludlejning Crotone

Crotone er centralt beliggende i regionen Calabrien, der findes i den sydlige del af Italien, hvor jorden strækker ud til havet.Crotone ligger på østkysten, hvor regionen grænser op til Det Ioniske Hav og er ca 140 km til den anden side af regionen grænser op til Middelhavet. Crotone er en meget gammel by, grundlagt allerede i år 710 f.Kr. Kr., og i dag bor ca 60 000 indbyggere i byen (2007).

Crotone er en gammel kystby med strande og et historisk distrikt. Castle Castle of Charles V flanke den gamle bys kyst side og går tilbage til 1500-tallet. I dag er det indtager en historisk museum på slottet, hvor man kan se rustning og sværd fra middelalderen. Piazza Duomo, foran katedralen, som består af dele fra 9. århundrede og er en smuk og meget besøgte pladsen.

Crotona Airport kaldes også Sant’Anna Airport og ligger ca. 15 km syd for byen.