Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje San Remo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Remo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Remo miniguide

Billeje San Remo

Biludlejning San Remo

San Remo har en fantastisk beliggenhed på den italienske riviera i den nordvestlige del af landet og er kun cirka 20 km fra den franske grænse i vest.Byen ligger i provinsen Imperia og tilhører regionen Liguria, der grænser op Liguriske Hav mod syd. Den franske by Nice er at finde nogle. 50 km fra San Remo, Imperia, mens provinshovedstaden ligger ca 20 km mod nord.Befolkningen i San Remo blev målt til næsten 60 000 i 2009.

Ud over at være kendt for sine indbydende strande og det behagelige klima, San Remo også “flower by” på grund af den smukke natur. Blomsterne er kendt verden over, og bybilledet er præget af smukke haver og parker med frodige tropiske planter. I San Remo arrangeret forskellige Festligheder hvert år, herunder musik og mode festivalen og en poker turnering i samarbejde med European Poker Tour.

Den nærmeste lufthavn er Nice Côte d’Azur Airport og ligger ca. 60 km uden for San Remo.

Dansk