Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje San Remo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Remo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Remo miniguide

Billeje San Remo
Biludlejning San Remo

San Remo har en fantastisk beliggenhed på den italienske riviera i den nordvestlige del af landet og er kun cirka 20 km fra den franske grænse i vest.Byen ligger i provinsen Imperia og tilhører regionen Liguria, der grænser op Liguriske Hav mod syd. Den franske by Nice er at finde nogle. 50 km fra San Remo, Imperia, mens provinshovedstaden ligger ca 20 km mod nord.Befolkningen i San Remo blev målt til næsten 60 000 i 2009.

Ud over at være kendt for sine indbydende strande og det behagelige klima, San Remo også “flower by” på grund af den smukke natur. Blomsterne er kendt verden over, og bybilledet er præget af smukke haver og parker med frodige tropiske planter. I San Remo arrangeret forskellige Festligheder hvert år, herunder musik og mode festivalen og en poker turnering i samarbejde med European Poker Tour.

Den nærmeste lufthavn er Nice Côte d’Azur Airport og ligger ca. 60 km uden for San Remo.