Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Asti

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Asti inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Asti miniguide

Billeje Asti
Biludlejning Asti

Asti er en italiensk by er hovedstaden i provinsen Asti og tilhører regionen Piemonte.Regionen ligger i den nordvestlige del af Italien og opfylder regionen Liguria, omkring 60 kilometer syd for Asti. Byen er ca. 100 km til Middelhavets kyst i syd og lidt over 130 km til den franske grænse i vest. I 2009 befolkningen blev målt til ca. 75 000.

Asti var en vigtig by i romertiden for sin strategiske beliggenhed ved floden Tanaro, og i dag byen er berømt for den søde og mousserende vin, Asti fremstilles i området.Bybilledet bevarer det middelalderlige føler, og var tidligere kendt som “City of 100 tårne”. Inden for de gamle bymure kan stadig se nogle af disse tårne og historiske paladser, købmand huse og kirker, som Cattidrale di Santa Maria Assunta, som blev rejst i den 1300’s.

Torino Caselle Lufthavn er den nærmeste lufthavn, og er ca. 80 km nord for Asti.