Biludlejning Asti

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Asti

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Asti inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Asti miniguide

Billeje Asti

Biludlejning Asti

Asti er en italiensk by er hovedstaden i provinsen Asti og tilhører regionen Piemonte.Regionen ligger i den nordvestlige del af Italien og opfylder regionen Liguria, omkring 60 kilometer syd for Asti. Byen er ca. 100 km til Middelhavets kyst i syd og lidt over 130 km til den franske grænse i vest. I 2009 befolkningen blev målt til ca. 75 000.

Asti var en vigtig by i romertiden for sin strategiske beliggenhed ved floden Tanaro, og i dag byen er berømt for den søde og mousserende vin, Asti fremstilles i området.Bybilledet bevarer det middelalderlige føler, og var tidligere kendt som “City of 100 tårne”. Inden for de gamle bymure kan stadig se nogle af disse tårne og historiske paladser, købmand huse og kirker, som Cattidrale di Santa Maria Assunta, som blev rejst i den 1300’s.

Torino Caselle Lufthavn er den nærmeste lufthavn, og er ca. 80 km nord for Asti.