Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Campobasso

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Campobasso inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Campobasso miniguide

Billeje Campobasso
Biludlejning Campobasso

Campobasso er hovedstaden i både provinsen Campobasso og Molise-regionen. Byen ligger syd for landet, og det handler om. 130 km til Napoli i syd, som er en af de største byer i det sydlige Italien. Det er omkring dobbelt så langt mod vest kyst til østkysten, og antallet af indbyggere er anslået til lidt over 50, 000 (2008).

Den historiske distrikt tilbyder gamle og imponerende bygninger. Et af de mest berømte er Castello Monforte er en borg med seks tårne er bygget i 1400 og hvor det er fundet rester af tidligere bosættelser. I samme område, kan man se Chiesa della Madonna del Monte, som første gang blev opført i det 12. århundrede, og St. George’s Church og San Bartolomeo Kirke, begge går tilbage til 1000’s. I den nyere del af byen kan du inkludere besøger en arkæologisk museum, og omkring påske er det festival Misteri sted.

Napoli Lufthavn er også kaldet Capodichino Airport og ligger ca. 80 km væk fra byen.