Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Campobasso

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Campobasso inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Campobasso miniguide

Billeje Campobasso

Biludlejning Campobasso

Campobasso er hovedstaden i både provinsen Campobasso og Molise-regionen. Byen ligger syd for landet, og det handler om. 130 km til Napoli i syd, som er en af de største byer i det sydlige Italien. Det er omkring dobbelt så langt mod vest kyst til østkysten, og antallet af indbyggere er anslået til lidt over 50, 000 (2008).

Den historiske distrikt tilbyder gamle og imponerende bygninger. Et af de mest berømte er Castello Monforte er en borg med seks tårne er bygget i 1400 og hvor det er fundet rester af tidligere bosættelser. I samme område, kan man se Chiesa della Madonna del Monte, som første gang blev opført i det 12. århundrede, og St. George’s Church og San Bartolomeo Kirke, begge går tilbage til 1000’s. I den nyere del af byen kan du inkludere besøger en arkæologisk museum, og omkring påske er det festival Misteri sted.

Napoli Lufthavn er også kaldet Capodichino Airport og ligger ca. 80 km væk fra byen.

Dansk