Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Viterbo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Viterbo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Viterbo miniguide

Billeje Viterbo
Biludlejning Viterbo

Viterbo er hovedstaden i provinsen Viterbo og beliggende i regionen Lazio. Lazio har en central placering i landet og grænser Tyrrenhavskysten mod vest, mens byen ligger ca 50 km inde i landet. Befolkningen blev målt til lige over 60.000 i 2008, og det handler om. 80 km til hovedstaden i Rom i syd.Dette er en gammel by, var sandsynligvis bygget af etruskerne og blev en romersk koloni kaldet Vicus Elbii.

Den historiske distrikt er et af de bedst bevarede gamle byer i den centrale del af Italien. Omkring den gamle bydel er der en bymur fra 1000 – og 1100’s, og at du kommer ind i denne by af en gammel byport. Cathedral of St. Lorenzo blev bygget i 1100-tallet, mens Palazzo dei Papi var sæde for paven mellem 1257 og 1281Omkring byen er der varme kilder, der var besøges i romertiden.

Det er ca. 70 km til Leonardo da Vinci Fiumicino Lufthavn den største lufthavn i Italien.