Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Viterbo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Viterbo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Viterbo miniguide

Billeje Viterbo

Biludlejning Viterbo

Viterbo er hovedstaden i provinsen Viterbo og beliggende i regionen Lazio. Lazio har en central placering i landet og grænser Tyrrenhavskysten mod vest, mens byen ligger ca 50 km inde i landet. Befolkningen blev målt til lige over 60.000 i 2008, og det handler om. 80 km til hovedstaden i Rom i syd.Dette er en gammel by, var sandsynligvis bygget af etruskerne og blev en romersk koloni kaldet Vicus Elbii.

Den historiske distrikt er et af de bedst bevarede gamle byer i den centrale del af Italien. Omkring den gamle bydel er der en bymur fra 1000 – og 1100’s, og at du kommer ind i denne by af en gammel byport. Cathedral of St. Lorenzo blev bygget i 1100-tallet, mens Palazzo dei Papi var sæde for paven mellem 1257 og 1281Omkring byen er der varme kilder, der var besøges i romertiden.

Det er ca. 70 km til Leonardo da Vinci Fiumicino Lufthavn den største lufthavn i Italien.

Dansk