Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Empoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Empoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Empoli miniguide

Billeje Empoli
Biludlejning Empoli

Empoli ligger ved floden Arno i regionen Toscana og det handler om. 40 km til Firenze i øst.Regionen ligger i den nordlige del, nær det sted, hvor jorden begynder at strække ud i et punkt og opfylder Middelhavet i vest. Empoli har en nordlig placering i Toscana, og det er omkring 50 km til byen Pisa på Middelhavskysten.Befolkningen er anslået til næsten 50, 000 (2009).

Piazza dei Lioni er en plads i Empoli, hvor kirken Collegiata di Sant’Andrea er beliggende. Kirken er et af de mest berømte seværdigheder i byen og har formentlig eksisteret siden 400’s, men blev genopbygget i 1000’s. Andre historiske bygninger omfatter Palazzo Pretorio der var rådhuset i Empoli i middelalderen og Palazzo Ghibellino, der blev bygget i 1000’s og blev, hvor tæller akkumulerede. Omkring 10 miles nord for Empoli er byen Vinci, som var Leonardo da Vinci’s fødeby.

Peretola lufthavn kaldes også Florence Airport og ligger ca. 40 km nordøst for Empoli.