Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Empoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Empoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Empoli miniguide

Billeje Empoli

Biludlejning Empoli

Empoli ligger ved floden Arno i regionen Toscana og det handler om. 40 km til Firenze i øst.Regionen ligger i den nordlige del, nær det sted, hvor jorden begynder at strække ud i et punkt og opfylder Middelhavet i vest. Empoli har en nordlig placering i Toscana, og det er omkring 50 km til byen Pisa på Middelhavskysten.Befolkningen er anslået til næsten 50, 000 (2009).

Piazza dei Lioni er en plads i Empoli, hvor kirken Collegiata di Sant’Andrea er beliggende. Kirken er et af de mest berømte seværdigheder i byen og har formentlig eksisteret siden 400’s, men blev genopbygget i 1000’s. Andre historiske bygninger omfatter Palazzo Pretorio der var rådhuset i Empoli i middelalderen og Palazzo Ghibellino, der blev bygget i 1000’s og blev, hvor tæller akkumulerede. Omkring 10 miles nord for Empoli er byen Vinci, som var Leonardo da Vinci’s fødeby.

Peretola lufthavn kaldes også Florence Airport og ligger ca. 40 km nordøst for Empoli.

Dansk