Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Livorno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Livorno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Livorno miniguide

Billeje Livorno
Biludlejning Livorno

Livorno er provinsens hovedstad Livorno og Toscana regionen hører beliggende i det nordvestlige Italien .Toscana er beliggende lige syd for, hvor landet begynder at strække sig ind i Middelhavet og kystbyen Livorno er et af de vigtigste havne i Italien og grænser op til Liguriske Hav. Fra byen, kun ca 20 km til Pisa i den nordlige del, mens Florence ligger næsten 100 km mod øst. erBefolkning i byen måles ved ca. 160 tusind (2009).

Meget af Livorno blev ødelagt under 2. World War II, men stadig nogle historiske steder intakt, da fortet og bymurene fra middelalderen. Den smukke strandpromenade er en inspiration for mange kunstnere, og Piazza della Repubblica betragtes som byens centrum. Giovanni Fattoria Museum er et museum, mens yeshiva Marini er et museum dedikeret til jødisk historie. Kabelbanen var den første elektriske sporvogn i Italien og fejrede 100 år i 2008.

Pisa Galileo Galilei Airport handler om. 20 km uden for byen.