Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Livorno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Livorno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Livorno miniguide

Billeje Livorno

Biludlejning Livorno

Livorno er provinsens hovedstad Livorno og Toscana regionen hører beliggende i det nordvestlige Italien .Toscana er beliggende lige syd for, hvor landet begynder at strække sig ind i Middelhavet og kystbyen Livorno er et af de vigtigste havne i Italien og grænser op til Liguriske Hav. Fra byen, kun ca 20 km til Pisa i den nordlige del, mens Florence ligger næsten 100 km mod øst. erBefolkning i byen måles ved ca. 160 tusind (2009).

Meget af Livorno blev ødelagt under 2. World War II, men stadig nogle historiske steder intakt, da fortet og bymurene fra middelalderen. Den smukke strandpromenade er en inspiration for mange kunstnere, og Piazza della Repubblica betragtes som byens centrum. Giovanni Fattoria Museum er et museum, mens yeshiva Marini er et museum dedikeret til jødisk historie. Kabelbanen var den første elektriske sporvogn i Italien og fejrede 100 år i 2008.

Pisa Galileo Galilei Airport handler om. 20 km uden for byen.

Dansk