Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Modena

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Modena inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Modena miniguide

Billeje Modena

Biludlejning Modena

Modena er hovedstaden i provinsen Modena og har en befolkning på over 180, 000 (2009). Byen hører til regionen Emilia-Romagna, som ligger i det nordlige Italien, hvor Landet strækker sig sydover i Adriaterhavet i øst og Middelhavet i vest. Fra Modena, er det næsten 180 km fra Milano og ca. 200 km til kyst byen Venedig. Det er usikkert, hvornår den Modena blev grundlagt, men byen var en romersk koloni i 3. århundrede f.Kr. Kr.

Hvis du har en interesse i museerne, kan du besøge Vatikanet Palace, der blev rejst i slutningen af 1700-tallet. Det indtager mere af Modena berømte museer, såsom arkæologiske museum ud over Biblioteca Estense, en af Italiens største bibliotek. Byens domkirke blev påbegyndt i 1000’s og står på Piazza Grande, som begge er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den berømte sanger Luciano Pavarotti blev født og døde i Modena.

Lufthavnen i Bologna Guglielmo Marconi Airport kaldes og er ca. 50 km uden for Modena.

Dansk