Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Modena

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Modena inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Modena miniguide

Billeje Modena
Biludlejning Modena

Modena er hovedstaden i provinsen Modena og har en befolkning på over 180, 000 (2009). Byen hører til regionen Emilia-Romagna, som ligger i det nordlige Italien, hvor Landet strækker sig sydover i Adriaterhavet i øst og Middelhavet i vest. Fra Modena, er det næsten 180 km fra Milano og ca. 200 km til kyst byen Venedig. Det er usikkert, hvornår den Modena blev grundlagt, men byen var en romersk koloni i 3. århundrede f.Kr. Kr.

Hvis du har en interesse i museerne, kan du besøge Vatikanet Palace, der blev rejst i slutningen af 1700-tallet. Det indtager mere af Modena berømte museer, såsom arkæologiske museum ud over Biblioteca Estense, en af Italiens største bibliotek. Byens domkirke blev påbegyndt i 1000’s og står på Piazza Grande, som begge er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den berømte sanger Luciano Pavarotti blev født og døde i Modena.

Lufthavnen i Bologna Guglielmo Marconi Airport kaldes og er ca. 50 km uden for Modena.