Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Caserta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caserta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caserta miniguide

Billeje Caserta
Biludlejning Caserta

Caserta er hovedstaden i provinsen af samme navn og tilhører regionen Campania. Regionen har en placering i den sydlige del af Italien, og byen ligger ca 40 km fra vestkysten ligger ud til Middelhavet.Byen Napoli er at finde nogle. 35 km sydvest for Caserta, mens landets hovedstad Rom er omkring 200 km væk.Caserta var bygget op omkring et fort på 500’s, og i dag er antallet af indbyggere i ca. 75 tusind (2006).

Caserta er bedst kendt for den storslåede Royal Palace med sine frodige haver og fontæner. Palace Palazzo Reale er den største palads kompleks i Italien og er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det blev bygget i 1700-tallet for områdets royalty og tilsyneladende består af over 1200 værelser. Hvis du rejser rundt. 5 km uden for Caserta kommet til den gamle bydel i Caserta Vecchia fra 700’s, herunder en katedral fra 1153.

Napoli Lufthavn er også kaldet Capodichino Airport ligger ca 30 km syd for Caserta.