Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Caserta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caserta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caserta miniguide

Billeje Caserta

Biludlejning Caserta

Caserta er hovedstaden i provinsen af samme navn og tilhører regionen Campania. Regionen har en placering i den sydlige del af Italien , og byen ligger ca 40 km fra vestkysten ligger ud til Middelhavet.Byen Napoli er at finde nogle. 35 km sydvest for Caserta, mens landets hovedstad Rom er omkring 200 km væk.Caserta var bygget op omkring et fort på 500’s, og i dag er antallet af indbyggere i ca. 75 tusind (2006).

Caserta er bedst kendt for den storslåede Royal Palace med sine frodige haver og fontæner. Palace Palazzo Reale er den største palads kompleks i Italien og er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det blev bygget i 1700-tallet for områdets royalty og tilsyneladende består af over 1200 værelser. Hvis du rejser rundt. 5 km uden for Caserta kommet til den gamle bydel i Caserta Vecchia fra 700’s, herunder en katedral fra 1153.

Napoli Lufthavn er også kaldet Capodichino Airport ligger ca 30 km syd for Caserta.

Dansk