Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brescia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brescia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brescia miniguide

Billeje Brescia

Biludlejning Brescia

Brescia er i Italien og har 187.000 indbyggere bor i Brescia.

Byen er bedst kendt for sin våbenproduktion, herunder den berømte Beretta-pistol. Byen er også kendt for at producere bestik. Brescia er vært for en årlig industrien viser en betydelig størrelse. Brescia har mange smukke gamle kirker og bygninger, kapitolinske tempel, Tempio Capitolino som blev bygget af kejser Vespasian, 72 AD Kr. og er nu museum for romerske fund. Brescia har andre attraktioner, Santa Giulia klosteret, middelalderlige palads Broletto og Mille Miglia, et museum for bilindustrien.Forrige løb blev afholdt her. Det havde en parade af designer biler hvert år. Brescia er et godt udgangspunkt for ture til Lake Iseo og Garda.

Brescia Lufthavn Montichiari i området, 20 km fra byen Brescia.

Dansk