Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Maglie

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maglie inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maglie miniguide

Billeje Maglie

Biludlejning Maglie

Maglie ligger i provinsen Lecce, ca 30 km syd for provinshovedstaden. Stedet ligger midt i den sydlige region Puglia, beliggende på Italiens hæl af det sydlige Italien , lige før landet vender mod vest i retning af Sicilien .Adriaterhavet ligger ca. 15 km øst Tyrrenhavskysten beliggende ca 30 km vest for byen og Middelhavskysten er at finde nogle 40 km syd for Maglie. I 2009 befolkningen blev målt til næsten 15 000.

Maglie blev bygget omkring et tårn og voksede til en lille by uden for middelalderen. Besøgende kan rejse til kysten og nyde stranden liv eller gå rundt i byen og opleve stedets historie. Af gamle bygninger, er det muligt at se den smukke kirke Madonna aksjer Grazie, som blev bygget i 1600-tallet og byens katedral stammer fra det 18. århundrede.

Casale Lufthavn kaldes Salento Airport ligger næsten 80 km nord for Maglie.

Dansk