Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Maglie

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maglie inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maglie miniguide

Billeje Maglie
Biludlejning Maglie

Maglie ligger i provinsen Lecce, ca 30 km syd for provinshovedstaden. Stedet ligger midt i den sydlige region Puglia, beliggende på Italiens hæl af det sydlige Italien, lige før landet vender mod vest i retning af Sicilien .Adriaterhavet ligger ca. 15 km øst Tyrrenhavskysten beliggende ca 30 km vest for byen og Middelhavskysten er at finde nogle 40 km syd for Maglie. I 2009 befolkningen blev målt til næsten 15 000.

Maglie blev bygget omkring et tårn og voksede til en lille by uden for middelalderen. Besøgende kan rejse til kysten og nyde stranden liv eller gå rundt i byen og opleve stedets historie. Af gamle bygninger, er det muligt at se den smukke kirke Madonna aksjer Grazie, som blev bygget i 1600-tallet og byens katedral stammer fra det 18. århundrede.

Casale Lufthavn kaldes Salento Airport ligger næsten 80 km nord for Maglie.