Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sondrio

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sondrio inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sondrio miniguide

Billeje Sondrio
Biludlejning Sondrio

Sondrio ligger i det nordlige Italien og er hovedstad i provinsen Sondrio.Byen hører til den nordlige del af Lombardiet, der grænser Schweiz i nord, og Sondrio ligger omkring 30 km syd for grænsen.Mallero River løber gennem byen og opfylder floden Adda, lige syd for byen, mens motemekkaet Milan er at finde nogle. 100 km sydvest.I 2009 lå befolkning på lidt over 20 000.

Sondrio er en turist center på grund af sin beliggenhed i Valtellina området, som er kendt for varme, lift og ost, og der er en kabelbane op til den store skilifter. Byen er også kendt for sine vinmarker og vin produceret her Sassella. Af de museer du kan besøge Art og History Museum i Valtellina til huse i Palazzo Sassi og en anden historisk museum til huse i det gamle slot Castello Masegra.

Det tager ca 2 timer at køre fra Sondrio til den internationale lufthavn i Bergamo Orio al Serio Lufthavn, som ligger ca. 45 km uden for Milano .