Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sondrio

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sondrio inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sondrio miniguide

Billeje Sondrio

Biludlejning Sondrio

Sondrio ligger i det nordlige Italien og er hovedstad i provinsen Sondrio.Byen hører til den nordlige del af Lombardiet, der grænser Schweiz i nord, og Sondrio ligger omkring 30 km syd for grænsen.Mallero River løber gennem byen og opfylder floden Adda, lige syd for byen, mens motemekkaet Milan er at finde nogle. 100 km sydvest.I 2009 lå befolkning på lidt over 20 000.

Sondrio er en turist center på grund af sin beliggenhed i Valtellina området, som er kendt for varme, lift og ost, og der er en kabelbane op til den store skilifter. Byen er også kendt for sine vinmarker og vin produceret her Sassella. Af de museer du kan besøge Art og History Museum i Valtellina til huse i Palazzo Sassi og en anden historisk museum til huse i det gamle slot Castello Masegra.

Det tager ca 2 timer at køre fra Sondrio til den internationale lufthavn i Bergamo Orio al Serio Lufthavn , som ligger ca. 45 km uden for Milano .

Dansk