Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Imola

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Imola inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Imola miniguide

Billeje Imola

Biludlejning Imola

Imola er en by, der hører til provinsen Bologna og er beliggende i regionen Emilia-Romagna i det nordlige Italien .Imola er beliggende øst for regionen, og det er cirka 50 km til østkysten og Adriaterhavet, mens provinshovedstaden i Bologna er at finde nogle. 30 km vest. Det ligger på bredden af floden Santerno og har en befolkning på næsten 70 000 (2007). Imola blev grundlagt af romerne under navnet Forum Cornelii omkring år 82 f.Kr. Kr.

Rocca Sforzesca er en fæstning fra 1300-tallet, hvor det er vist film i juli og august. Byens katedral blev bygget i 1100-tallet, er dedikeret til San Cassiano og er blevet renoveret flere gange i årenes løb, mens Palazzo Tozzoni fra 1700-tallet huse i dag et museum. Det havde mange festivaler i området i løbet af året, og flere af disse finder sted i sommermånederne.

Den nærmeste lufthavn er Forlì Airport også kendt som Luigi Ridolfi Airport ligger cirka 30 miles fra Imola.

Dansk