Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Imola

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Imola inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Imola miniguide

Billeje Imola
Biludlejning Imola

Imola er en by, der hører til provinsen Bologna og er beliggende i regionen Emilia-Romagna i det nordlige Italien .Imola er beliggende øst for regionen, og det er cirka 50 km til østkysten og Adriaterhavet, mens provinshovedstaden i Bologna er at finde nogle. 30 km vest. Det ligger på bredden af floden Santerno og har en befolkning på næsten 70 000 (2007). Imola blev grundlagt af romerne under navnet Forum Cornelii omkring år 82 f.Kr. Kr.

Rocca Sforzesca er en fæstning fra 1300-tallet, hvor det er vist film i juli og august. Byens katedral blev bygget i 1100-tallet, er dedikeret til San Cassiano og er blevet renoveret flere gange i årenes løb, mens Palazzo Tozzoni fra 1700-tallet huse i dag et museum. Det havde mange festivaler i området i løbet af året, og flere af disse finder sted i sommermånederne.

Den nærmeste lufthavn er Forlì Airport også kendt som Luigi Ridolfi Airport ligger cirka 30 miles fra Imola.