Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Potenza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Potenza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Potenza miniguide

Billeje Potenza
Biludlejning Potenza

Potenza er hovedstaden i både provins af samme navn og regionen Basilicata. Regionen ligger i den sydlige del af Italien og grænser op til bugten Taranto tilhører Det Ioniske Hav i syd, mens en lille del af regionen grænser op til Middelhavet i vest.Potenza er centralt beliggende i den nordlige del af Basilicata og ligger ca 90 km øst for Middelhavet. Befolkning i byen er anslået til ca. 70 tusind (2009).

Potenza er en gammel by og blev grundlagt af romerne i 1. århundrede f.Kr. Kr. Der er stadig adskillige historiske bygninger i byen, og du kan inkludere besøg kirker som San Fransesco som blev grundlagt i 1274 og San Michele fra 1000 – og 1100’s. National Arkæologiske Museum er fundet i den smukke Palazzo Loffredo fra 1600-tallet, og det er også muligt at se resterne af portene, der tilhører den gamle bymur.

Den nærmeste internationale lufthavn er blegner i Bari Airport, som ligger ca. 130 km væk.