Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Potenza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Potenza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Potenza miniguide

Billeje Potenza

Biludlejning Potenza

Potenza er hovedstaden i både provins af samme navn og regionen Basilicata. Regionen ligger i den sydlige del af Italien og grænser op til bugten Taranto tilhører Det Ioniske Hav i syd, mens en lille del af regionen grænser op til Middelhavet i vest.Potenza er centralt beliggende i den nordlige del af Basilicata og ligger ca 90 km øst for Middelhavet. Befolkning i byen er anslået til ca. 70 tusind (2009).

Potenza er en gammel by og blev grundlagt af romerne i 1. århundrede f.Kr. Kr. Der er stadig adskillige historiske bygninger i byen, og du kan inkludere besøg kirker som San Fransesco som blev grundlagt i 1274 og San Michele fra 1000 – og 1100’s. National Arkæologiske Museum er fundet i den smukke Palazzo Loffredo fra 1600-tallet, og det er også muligt at se resterne af portene, der tilhører den gamle bymur.

Den nærmeste internationale lufthavn er blegner i Bari Airport , som ligger ca. 130 km væk.

Dansk