Biludlejning Saronno

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Saronno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saronno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saronno miniguide

Billeje Saronno

Biludlejning Saronno

Saronno tilhører provinsen Varese, der er beliggende i regionen Lombardiet. Regionen ligger i den nordlige del af Italien og grænser den schweiziske grænse og byen har et sted i regionens nordvestlige hjørne.Det er ca. 30 km til provinshovedstaden i Varese i det nordlige og ca. 25 km til mode byen Milano i sydøst.Grænsen til Schweiz ligger kun 20 km fra Saronno der har en befolkning på næsten 40 000 (2009).

Der er flere historiske seværdigheder i Saronno, og den ældste kirke er den hellige Frans af Assisi. Den nuværende bygning blev opført i 1400-tallet, men den oprindelige kirke blev bygget på samme sted, før de 1100 er, når det blev givet til Franciskanerne. En anden kirke et besøg værd, Madonna dei Miracoli fra 1500-tallet, der er udsmykket med smukke kalkmalerier. På grund af den korte vej til Milan , kan man nemt tage en dagstur til den store by.

Milan Malpensa Airport er Milanos største lufthavn og er ca. 25 km fra Saronno.