Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Saronno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saronno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saronno miniguide

Billeje Saronno
Biludlejning Saronno

Saronno tilhører provinsen Varese, der er beliggende i regionen Lombardiet. Regionen ligger i den nordlige del af Italien og grænser den schweiziske grænse og byen har et sted i regionens nordvestlige hjørne.Det er ca. 30 km til provinshovedstaden i Varese i det nordlige og ca. 25 km til mode byen Milano i sydøst.Grænsen til Schweiz ligger kun 20 km fra Saronno der har en befolkning på næsten 40 000 (2009).

Der er flere historiske seværdigheder i Saronno, og den ældste kirke er den hellige Frans af Assisi. Den nuværende bygning blev opført i 1400-tallet, men den oprindelige kirke blev bygget på samme sted, før de 1100 er, når det blev givet til Franciskanerne. En anden kirke et besøg værd, Madonna dei Miracoli fra 1500-tallet, der er udsmykket med smukke kalkmalerier. På grund af den korte vej til Milan, kan man nemt tage en dagstur til den store by.

Milan Malpensa Airport er Milanos største lufthavn og er ca. 25 km fra Saronno.