Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Avezzano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Avezzano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Avezzano miniguide

Billeje Avezzano
Biludlejning Avezzano

Avezzano ligger i den sydlige del og hører til provinsen L’Aquila, som er en del af Abruzzo regionen. Avezzano ligger omtrent i midten af landet, og det handler om. 100 km til Adriaterhavet og omkring 120 km mod vest kyst og Det Tyrrhenske Hav. Hovedstaden i Italien Rom ligger ca 100 km vest for Avezzano, som havde en befolkning på ca. 40 000 i 2007.

Hele byen blev ødelagt under et jordskælv i 1915, hvor kun Casa dei Palazzi og dele af Orsini-Colonna Slot stod. Slottet er renoveret og i dag større arrangementer og Gallery of Modern Art. I 1800-tallet, skulpturer det Fucino søen nær byen drænet, og det blev opdaget og gravstene fra både romersk tid og middelalderen kan ses på Lapidarium Museum. Efter jordskælvet Avezzano blev bygget med brede og lige gader og mange grønne områder, der giver byen en moderne og luftig fornemmelse.

Leonardo da Vinci Fiumicino Lufthavn er Italiens største lufthavn og er ca. 140 km vest for Avezzano.