Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Avezzano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Avezzano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Avezzano miniguide

Billeje Avezzano

Biludlejning Avezzano

Avezzano ligger i den sydlige del og hører til provinsen L’Aquila, som er en del af Abruzzo regionen. Avezzano ligger omtrent i midten af landet, og det handler om. 100 km til Adriaterhavet og omkring 120 km mod vest kyst og Det Tyrrhenske Hav. Hovedstaden i Italien Rom ligger ca 100 km vest for Avezzano, som havde en befolkning på ca. 40 000 i 2007.

Hele byen blev ødelagt under et jordskælv i 1915, hvor kun Casa dei Palazzi og dele af Orsini-Colonna Slot stod. Slottet er renoveret og i dag større arrangementer og Gallery of Modern Art. I 1800-tallet, skulpturer det Fucino søen nær byen drænet, og det blev opdaget og gravstene fra både romersk tid og middelalderen kan ses på Lapidarium Museum. Efter jordskælvet Avezzano blev bygget med brede og lige gader og mange grønne områder, der giver byen en moderne og luftig fornemmelse.

Leonardo da Vinci Fiumicino Lufthavn er Italiens største lufthavn og er ca. 140 km vest for Avezzano.

Dansk