Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Arezzo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Arezzo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Arezzo miniguide

Billeje Arezzo
Biludlejning Arezzo

Arezzo er hovedstaden i provinsen Arezzo, med en befolkning på ca. 90 tusind (2009). Arezzo tilhører region Toscana, som ligger over den nordlige del af det vestlige Italien. Arezzo er placeret på den østlige region, ca 75 km sydøst for Firenze, og det er næsten lige langt mellem Middelhavets kyst mod vest og Adriaterhavskysten i øst.Arezzo var en vigtig by i den etruskerne, som herskede i området mellem ca. 1200 og 550 f.Kr. Kr.

Der er flere romerske seværdigheder i byen, ud over en middelalderlig by mure, pladser og kirker. Et af de mest berømte pladser er Piazza Grande og paladser fra 1300 og kirken Santa Maria della Pieve, som blev bygget i 1100-tallet. Mange interessante museer kan besøges, herunder en romersk museum, et arkæologisk museum og et smykke museum. Museum Casa de Vasari er huset af den italienske kunstner og historiker Giorgio Vasara, som boede i 1500-tallet.

Peretola lufthavn Firenze og ejendommen er beliggende ca. 90 km nordvest for Arezzo.