Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Arezzo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Arezzo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Arezzo miniguide

Billeje Arezzo

Biludlejning Arezzo

Arezzo er hovedstaden i provinsen Arezzo, med en befolkning på ca. 90 tusind (2009). Arezzo tilhører region Toscana, som ligger over den nordlige del af det vestlige Italien. Arezzo er placeret på den østlige region, ca 75 km sydøst for Firenze, og det er næsten lige langt mellem Middelhavets kyst mod vest og Adriaterhavskysten i øst.Arezzo var en vigtig by i den etruskerne, som herskede i området mellem ca. 1200 og 550 f.Kr. Kr.

Der er flere romerske seværdigheder i byen, ud over en middelalderlig by mure, pladser og kirker. Et af de mest berømte pladser er Piazza Grande og paladser fra 1300 og kirken Santa Maria della Pieve, som blev bygget i 1100-tallet. Mange interessante museer kan besøges, herunder en romersk museum, et arkæologisk museum og et smykke museum. Museum Casa de Vasari er huset af den italienske kunstner og historiker Giorgio Vasara, som boede i 1500-tallet.

Peretola lufthavn Firenze og ejendommen er beliggende ca. 90 km nordvest for Arezzo.

Dansk