Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pistoia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pistoia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pistoia miniguide

Billeje Pistoia

Biludlejning Pistoia

Pistoia hører til regionen Toscana og er hovedstad i provinsen Pistoia. Toscana er landets nordlige kyst, der grænser op til Middelhavet, mens Pistoia centralt ligger i den nordlige del af regionen. Det er beliggende ved foden af Appenninerne bjergkæde, og det er ca. 60 km til kysten. Firenze er at finde omkring 40 km syd for Pistoia, og den italienske Riviera i nord er ca 150 km væk.I 2008 målte population på ca. 90 000.

“Pistol” er opkaldt efter denne by, hvor våben angiveligt første gang blev produceret i 1515. Inden for de gamle bymure finder du den historiske by med dens middelalderlige bygninger, herunder katedralen i San Zeno, som blev bygget i 1100-tallet på resterne af en nylig brændt ned, når kirken fra 400’s. Katedralen ligger i den gamle bymidte, er Piazza del Duomo og pyntet med malerier og skulpturer af kunstnere fra regionen. Den zoologiske Pistoia Zoo levende omkring 600 dyr.

Florence Peretola Lufthavn ejendom beliggende ca. 30 km fra Pistoia.

Dansk