Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pistoia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pistoia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pistoia miniguide

Billeje Pistoia
Biludlejning Pistoia

Pistoia hører til regionen Toscana og er hovedstad i provinsen Pistoia. Toscana er landets nordlige kyst, der grænser op til Middelhavet, mens Pistoia centralt ligger i den nordlige del af regionen. Det er beliggende ved foden af Appenninerne bjergkæde, og det er ca. 60 km til kysten. Firenze er at finde omkring 40 km syd for Pistoia, og den italienske Riviera i nord er ca 150 km væk.I 2008 målte population på ca. 90 000.

“Pistol” er opkaldt efter denne by, hvor våben angiveligt første gang blev produceret i 1515. Inden for de gamle bymure finder du den historiske by med dens middelalderlige bygninger, herunder katedralen i San Zeno, som blev bygget i 1100-tallet på resterne af en nylig brændt ned, når kirken fra 400’s. Katedralen ligger i den gamle bymidte, er Piazza del Duomo og pyntet med malerier og skulpturer af kunstnere fra regionen. Den zoologiske Pistoia Zoo levende omkring 600 dyr.

Florence Peretola Lufthavn ejendom beliggende ca. 30 km fra Pistoia.