Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lecce

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lecce inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lecce miniguide

Billeje Lecce
Biludlejning Lecce

Lecce er hovedstaden i provinsen Lecce og tilhører region Apulien. Byen er centralt beliggende på Italiens hæl rager mod syd, og antallet af indbyggere er omkring 95 tusind (2009).Adriaterhavet er øst for denne del af landet kaldes Salento og Det Ioniske Hav, der ligger næsten 70 kilometer syd for byen. Lecce har en beliggenhed ca. 10 km inde i landet fra Adriaterhavskysten.

Både grækerne og romerne havde herredømmet over Lecce, og i dag er det stadig muligt at se ruinerne af det romerske amfiteater, der blev bygget på 100’s AD Kr. Dele af amfiteatret er begravet, da den senere blev den anden bygning opført over resterne. Andre historiske monumenter kan ses Torre del Parco er et tårn fra 1419 og en triumfbue bygget i 1558. Lecce tilbyder også museer, en botanisk have og den gamle kirker og byens katedral fra 1144

Casale Lufthavn er næsten 50 km nord for Lecce.