Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tokyo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tokyo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tokyo miniguide

Billeje Tokyo

Biludlejning Tokyo

Tokyo er beliggende på den sydøstlige kyst af øen Honshu, i Tokyo Bay. Tokyo er Japans hovedstad og en af landets største havne.Det er en del af verdens største storbyområde, Keihin, som har 34 millioner indbyggere. Tokyo har ca. 8.500 tusind indbyggere (2006). Tokyo er centrum for vej-og jernbanenettet. Hovedvejen forbindelse mellem Chibahalvøya og Kawasaki by Tokyo Bay.

Tokyo er en af verdens største finansielle centre. Det er også kendt for at være centre for produktion af elektronik og biler, blandt andet Ikke uventet, en Tokyo museet af elektrisk strøm, TEPCO Museum. Tokyo er også kendt for Tokyo Disneyland, som ligger øst for byen. Tokyo har også attraktioner som Imperial Palace i midten af byen, med butik Ginza gaden som naboer. Borg Graves og parker ringer kejserens bopæl. Byen har mange kulturelle institutioner, der omfatter National Museum, teatre, symfoniorkestre og flere templer. Tokyo Tower er 333 meter høj.

Tokyo Narita Airport ligger 60 km nordøst for Tokyo.

Dansk