Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tokyo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tokyo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tokyo miniguide

Billeje Tokyo
Biludlejning Tokyo

Tokyo er beliggende på den sydøstlige kyst af øen Honshu, i Tokyo Bay. Tokyo er Japans hovedstad og en af landets største havne.Det er en del af verdens største storbyområde, Keihin, som har 34 millioner indbyggere. Tokyo har ca. 8.500 tusind indbyggere (2006). Tokyo er centrum for vej-og jernbanenettet. Hovedvejen forbindelse mellem Chibahalvøya og Kawasaki by Tokyo Bay.

Tokyo er en af verdens største finansielle centre. Det er også kendt for at være centre for produktion af elektronik og biler, blandt andet Ikke uventet, en Tokyo museet af elektrisk strøm, TEPCO Museum. Tokyo er også kendt for Tokyo Disneyland, som ligger øst for byen. Tokyo har også attraktioner som Imperial Palace i midten af byen, med butik Ginza gaden som naboer. Borg Graves og parker ringer kejserens bopæl. Byen har mange kulturelle institutioner, der omfatter National Museum, teatre, symfoniorkestre og flere templer. Tokyo Tower er 333 meter høj.

Tokyo Narita Airport ligger 60 km nordøst for Tokyo.