Biludlejning Japan

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Japan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Japan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Japan miniguide

Billeje Japan
Biludlejning Japan

Japan ligger i Østasien, Stillehavsområdet, og har 127 millioner indbyggere (2008). Japan består af flere øer, hvor den største af Kyushu, Shikoko, Honshu og Hokkaido.Honshu er den største ø. Desuden har landet over 3000 øer. Landet har kystlinje på Det Japanske Hav (med hensyn til Stillehavet).

Landskabet i Japan er bjergrigt, og højeste bjerge – Fuji – er 3776 m. Klimaet er generelt tempereret, med fire årstider – hvor vintrene er kolde. Sydligste del af Japan har et subtropisk oceaniske klima med varme vintre og varme somre.

Hovedstaden Tokyo er beliggende øst for øen Honshu, og har 12 millioner indbyggere.Tokyo er landets center for finansiering, handel og industri. De to floder Sumida og Tama løber gennem byen.
Bemærkelsesværdig seværdigheder i Tokyo’s Meiji templet fra 1867, det kejserlige palads og Tokyo Tower – en observation tårn på 333 meter.

Japan har en unik kultur – både i kunst, musik, dans og håndværk. Landet har også en unik kulinarisk tradition. Mange turister rejser til Japan i foråret – når den smukke kirsebærtræer blomstrer.

De mest besøgte byer i Japan er Tokyo, havnebyen Hiroshima, Kanazawa, Kyoto, Nagasaki, Nara (mange buddhistiske templer og historiske bygninger), Osaka, Sapporo og Sendai.

Største lufthavne i Japan: Narita International Airport – ligger 60 km øst for Tokyo og Kansai International Airport – ligger 50 km sydøst for byen Osaka.

Biludlejning i Japan har aldrig været billigere. Prøv søgemaskinen og find overraskende lave priser for biludlejning i hele Japan.