Biludlejning Japan

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Japan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Japan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Japan miniguide

Billeje Japan

Biludlejning Japan

Japan ligger i Østasien, Stillehavsområdet, og har 127 millioner indbyggere (2008). Japan består af flere øer, hvor den største af Kyushu, Shikoko, Honshu og Hokkaido.Honshu er den største ø. Desuden har landet over 3000 øer. Landet har kystlinje på Det Japanske Hav (med hensyn til Stillehavet).

Landskabet i Japan er bjergrigt, og højeste bjerge – Fuji – er 3776 m. Klimaet er generelt tempereret, med fire årstider – hvor vintrene er kolde. Sydligste del af Japan har et subtropisk oceaniske klima med varme vintre og varme somre.

Hovedstaden Tokyo er beliggende øst for øen Honshu, og har 12 millioner indbyggere.Tokyo er landets center for finansiering, handel og industri. De to floder Sumida og Tama løber gennem byen.
Bemærkelsesværdig seværdigheder i Tokyo’s Meiji templet fra 1867, det kejserlige palads og Tokyo Tower – en observation tårn på 333 meter.

Japan har en unik kultur – både i kunst, musik, dans og håndværk. Landet har også en unik kulinarisk tradition. Mange turister rejser til Japan i foråret – når den smukke kirsebærtræer blomstrer.

De mest besøgte byer i Japan er Tokyo, havnebyen Hiroshima, Kanazawa, Kyoto, Nagasaki , Nara (mange buddhistiske templer og historiske bygninger), Osaka, Sapporo og Sendai.

Største lufthavne i Japan: Narita International Airport – ligger 60 km øst for Tokyo og Kansai International Airport – ligger 50 km sydøst for byen Osaka.

Biludlejning i Japan har aldrig været billigere. Prøv søgemaskinen og find overraskende lave priser for biludlejning i hele Japan.

Populære destinationer

Dansk