Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aomori

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aomori inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aomori miniguide

Billeje Aomori

Biludlejning Aomori

Aomori i Japan er i langt mod nord af øen Honshu, i Mutsubukta.Ca. 309.000 indbyggere bor i havnebyen, som eksporterer fisk og tømmer.

Aomori er berømt for Nebutafestivalen, som vil blive Japans største festival. Nebuta afholdes hvert år fra 2 August til den 7. August og slutter med en parade af tændte lanterner og dansere i kostumer. For dem, der ikke besøger Aomori under festivalen er en udstilling i Nebutanosato med billeder fra festivalen. Aomoris turistcenter, Aspam Center, er en trekantet bygning med film. Der er også et godt udsigtspunkt i Aomori. Byen har attraktioner som akvarium med delfin shows og flere museer.Færgen Yotei-Maru færge, som løb mellem Hokkaido og Amori før Seikans tunnel var, er i dag et museum med en øl haven. I området omkring den smukke Lake Towada og Hakkoidafjellene, som har gode turforhold.

Aomori Airport er ca. 12 km sydvest for byen Aomori.

Dansk