Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Aomori

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aomori inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aomori miniguide

Billeje Aomori
Biludlejning Aomori

Aomori i Japan er i langt mod nord af øen Honshu, i Mutsubukta.Ca. 309.000 indbyggere bor i havnebyen, som eksporterer fisk og tømmer.

Aomori er berømt for Nebutafestivalen, som vil blive Japans største festival. Nebuta afholdes hvert år fra 2 August til den 7. August og slutter med en parade af tændte lanterner og dansere i kostumer. For dem, der ikke besøger Aomori under festivalen er en udstilling i Nebutanosato med billeder fra festivalen. Aomoris turistcenter, Aspam Center, er en trekantet bygning med film. Der er også et godt udsigtspunkt i Aomori. Byen har attraktioner som akvarium med delfin shows og flere museer.Færgen Yotei-Maru færge, som løb mellem Hokkaido og Amori før Seikans tunnel var, er i dag et museum med en øl haven. I området omkring den smukke Lake Towada og Hakkoidafjellene, som har gode turforhold.

Aomori Airport er ca. 12 km sydvest for byen Aomori.