Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sapporo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sapporo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sapporo miniguide

Billeje Sapporo
Biludlejning Sapporo

Sapporo ligger på øen Hokkaido i Japan, sydvest for øen.Sapporo er øens største by, og har omkring. 1, 8 millioner mennesker i byen, ca. 2.300 tusind med forstæder.

Sapporo er måske bedst kendt som vært for de olympiske vinterlege i 1972.Sapporo er et kendt vintersport destination og arrangerer World Cup hvert år. Første uge af februar er Sapporo snøfestival sted. Festivalen er kendt for sin is skulpturer, som tiltrækker kunstnere og besøgende fra hele verden. Blandt byens seværdigheder kan nævnes et ur tårn er et symbol på byen fra 1878, Ishiya chokolade fabrikken og en øl museum. Byen har
også en historisk landsby, pioner landsby, som viser Japan i de nyligt industrialiserede tid.Besøgende kan også besøge en botanisk have eller en af byens museer.

Chitose Lufthavn er 39 km sydøst for centrum Sapporo.