Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sapporo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sapporo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sapporo miniguide

Billeje Sapporo

Biludlejning Sapporo

Sapporo ligger på øen Hokkaido i Japan , sydvest for øen.Sapporo er øens største by, og har omkring. 1, 8 millioner mennesker i byen, ca. 2.300 tusind med forstæder.

Sapporo er måske bedst kendt som vært for de olympiske vinterlege i 1972.Sapporo er et kendt vintersport destination og arrangerer World Cup hvert år. Første uge af februar er Sapporo snøfestival sted. Festivalen er kendt for sin is skulpturer, som tiltrækker kunstnere og besøgende fra hele verden. Blandt byens seværdigheder kan nævnes et ur tårn er et symbol på byen fra 1878, Ishiya chokolade fabrikken og en øl museum. Byen har
også en historisk landsby, pioner landsby, som viser Japan i de nyligt industrialiserede tid.Besøgende kan også besøge en botanisk have eller en af byens museer.

Chitose Lufthavn er 39 km sydøst for centrum Sapporo.

Dansk