Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kyoto

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kyoto inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kyoto miniguide

Billeje Kyoto
Biludlejning Kyoto

Kyoto ligger 50 kilometer nordøst for Osaka på Honshu Island i Japan .Kyoto i slutningen af Biwasjøen og er en del af hovedstadsområdet regionen Hanshin. 1.500 tusind indbyggere bor i Kyoto (2006). Det ligger på T?kaid?-jernbanestrækningen mellem Tokyo og Osaka .

Kyoto er kendt for at være det sted, hvor Kyoto-protokollen, en protokol til UNFCCC, blev vedtaget af FN i 1992. Byen var hovedstad i Japan 794-1868, og var centrum for den kejserlige familie. Derfor er byen flere historiske og religiøse bygninger, 17 af dem er på UNESCO’s World Heritage List.Den gamle Imperial Palace er et af de bedste eksempler på traditionel japansk arkitektur. Kyoto har også hundredvis af Shinto og buddhistiske templer. NIJOS Castle fra 1603) er den mest berømte slot af Tokugawa shogunatet. Det har hundredvis af Shinto og buddhistiske templer. Byen er også Japans industrielle kunst center, og er berømt for silke væverier, porcelæn og lak værker. Her er en national museum og kunstmuseum. I april, kirsebær blomstring i Kyoto.

Osaka Lufthavn 50 km fra centrum af Kyoto.