Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kyoto

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kyoto inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kyoto miniguide

Billeje Kyoto

Biludlejning Kyoto

Kyoto ligger 50 kilometer nordøst for Osaka på Honshu Island i Japan .Kyoto i slutningen af Biwasjøen og er en del af hovedstadsområdet regionen Hanshin. 1.500 tusind indbyggere bor i Kyoto (2006). Det ligger på T?kaid?-jernbanestrækningen mellem Tokyo og Osaka .

Kyoto er kendt for at være det sted, hvor Kyoto-protokollen, en protokol til UNFCCC, blev vedtaget af FN i 1992. Byen var hovedstad i Japan 794-1868, og var centrum for den kejserlige familie. Derfor er byen flere historiske og religiøse bygninger, 17 af dem er på UNESCO’s World Heritage List.Den gamle Imperial Palace er et af de bedste eksempler på traditionel japansk arkitektur. Kyoto har også hundredvis af Shinto og buddhistiske templer. NIJOS Castle fra 1603) er den mest berømte slot af Tokugawa shogunatet. Det har hundredvis af Shinto og buddhistiske templer. Byen er også Japans industrielle kunst center, og er berømt for silke væverier, porcelæn og lak værker. Her er en national museum og kunstmuseum. I april, kirsebær blomstring i Kyoto.

Osaka Lufthavn 50 km fra centrum af Kyoto.

Dansk