Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Osaka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Osaka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Osaka miniguide

Billeje Osaka
Biludlejning Osaka

Osaka er placeret på den sydlige kyst af Honshu på Osaka-bugten. Osaka er Japans næststørste by, og er centrum i Hovedstadsområdet regionen Hanshin.I Osaka, bor der ca. 2.600 tusind indbyggere (2005). Osaka har flere havnefaciliteter, og er stukket af floder og kanaler.

Osaka blev handel på 600-700’s, og var i middelalderen kendt som Naniwa. Byens borg blev bygget i 1853 af Hideyoshi, er et museum i dag. I Osaka er der mange buddhistiske og shintotempler. Det har et ry for at have Japans bedste mad, drikke og fest sted. Fra Umeda Sky-bygningen, kan besøgende få et godt overblik over Osaka i observatorium som ligger 173 meter over jorden. Osaka har en af verdens største akvarier, Kaiyukan. Osaka har også attraktioner som Sumoturnering i midten af marts og en videnskab museum med planetarium.

Kansai International Airport er 50 km uden for Osaka. Det var verdens første internationale lufthavn uden for fastlandet, og er placeret på en kunstig ø i Osaka Bay, syd for Osaka.