Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Osaka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Osaka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Osaka miniguide

Billeje Osaka

Biludlejning Osaka

Osaka er placeret på den sydlige kyst af Honshu på Osaka-bugten. Osaka er Japans næststørste by, og er centrum i Hovedstadsområdet regionen Hanshin.I Osaka, bor der ca. 2.600 tusind indbyggere (2005). Osaka har flere havnefaciliteter, og er stukket af floder og kanaler.

Osaka blev handel på 600-700’s, og var i middelalderen kendt som Naniwa. Byens borg blev bygget i 1853 af Hideyoshi, er et museum i dag. I Osaka er der mange buddhistiske og shintotempler. Det har et ry for at have Japans bedste mad, drikke og fest sted. Fra Umeda Sky-bygningen, kan besøgende få et godt overblik over Osaka i observatorium som ligger 173 meter over jorden. Osaka har en af verdens største akvarier, Kaiyukan. Osaka har også attraktioner som Sumoturnering i midten af marts og en videnskab museum med planetarium.

Kansai International Airport er 50 km uden for Osaka. Det var verdens første internationale lufthavn uden for fastlandet, og er placeret på en kunstig ø i Osaka Bay, syd for Osaka.

Dansk