Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chiba

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chiba inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chiba miniguide

Billeje Chiba

Biludlejning Chiba

Chiba er en by på øen Honshu, 35 km øst for Tokyo i Japan .Chiba er beliggende i Tokyo Bay, og er en vigtig havn. Byen er hovedstad i prefektoratet af samme navn og har ca. 934.000 indbyggere. (2006).

Chiba er berømt sin monorail, den længste af sin art i verden, ifølge Guinness World Records. Town er en teknologiby over noget andet, og var rammen om William Gibsons cyberpunk roman Neuromancer.Fra tårnet Chiba Port Tower, som er 112 meter høj, er en god udsigt over området. Byen har attraktioner som slottet Chiba, som er en rekonstruktion, og parken Aoba ingen Mori Koen med sin kirsebærblomstre. Her er den zoologiske have med panda. Mitsui stikkontakt byder på gode indkøbsmuligheder. Besøgende kan tage en dagstur til Tokyo Disneyland, eller besøg den kunstige strand, Inage, der var Japans første. Baytown Town er, hvor mange af Japans TV shows registreres.

Tokyo Narita Lufthavn er ca. 44 km fra Chiba.

Dansk