Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chiba

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chiba inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chiba miniguide

Billeje Chiba
Biludlejning Chiba

Chiba er en by på øen Honshu, 35 km øst for Tokyo i Japan .Chiba er beliggende i Tokyo Bay, og er en vigtig havn. Byen er hovedstad i prefektoratet af samme navn og har ca. 934.000 indbyggere. (2006).

Chiba er berømt sin monorail, den længste af sin art i verden, ifølge Guinness World Records. Town er en teknologiby over noget andet, og var rammen om William Gibsons cyberpunk roman Neuromancer.Fra tårnet Chiba Port Tower, som er 112 meter høj, er en god udsigt over området. Byen har attraktioner som slottet Chiba, som er en rekonstruktion, og parken Aoba ingen Mori Koen med sin kirsebærblomstre. Her er den zoologiske have med panda. Mitsui stikkontakt byder på gode indkøbsmuligheder. Besøgende kan tage en dagstur til Tokyo Disneyland, eller besøg den kunstige strand, Inage, der var Japans første. Baytown Town er, hvor mange af Japans TV shows registreres.

Tokyo Narita Lufthavn er ca. 44 km fra Chiba.