Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tokyo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tokyo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tokyo Lufthavn miniguide

Billeje Tokyo Lufthavn

Biludlejning Tokyo Lufthavn

Tokyo International Airport, kendt som Haneda Lufthavn (HND), der ligger 14 km fra Tokyo .Det er den største lufthavn i både Japan og Asien med hensyn til antallet af passagerer og 4 største i verden.Offentlig transport til og fra lufthavnen omfatter busser og diverse tog. De virksomheder, der ansætter bil Japaren, Nissan, Mazda, Toyota og Nippon Rent A Car.

I 2008 besøger 66.735.587 passagerer i lufthavnen. Det er en af to lufthavne i Tokyo-området, den anden kaldte Tokyo Narita Airport har langt flere internationale flyvninger end Haneda. I dag er det vigtigste internationale destinationer fra Haneda Shanghai og Seoul. Lufthavnen er under udvikling, og når tredjedel terminal for internationale destinationer vil være afsluttet i 2010, lufthavnen er den forventes at rumme 90 millioner passagerer.

Tokyo Haneda Airport har et godt udvalg af butikker, restauranter og cafeer. Det har også bank, internet, frisør og barber salon, massage studio, medicinske og tandklinik. Tokyo Haneda Excel Hotel ligger i Terminal 2

Dansk