Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tokyo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tokyo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tokyo Lufthavn miniguide

Billeje Tokyo Lufthavn
Biludlejning Tokyo Lufthavn

Tokyo International Airport, kendt som Haneda Lufthavn (HND), der ligger 14 km fra Tokyo .Det er den største lufthavn i både Japan og Asien med hensyn til antallet af passagerer og 4 største i verden.Offentlig transport til og fra lufthavnen omfatter busser og diverse tog. De virksomheder, der ansætter bil Japaren, Nissan, Mazda, Toyota og Nippon Rent A Car.

I 2008 besøger 66.735.587 passagerer i lufthavnen. Det er en af to lufthavne i Tokyo-området, den anden kaldte Tokyo Narita Airport har langt flere internationale flyvninger end Haneda. I dag er det vigtigste internationale destinationer fra Haneda Shanghai og Seoul. Lufthavnen er under udvikling, og når tredjedel terminal for internationale destinationer vil være afsluttet i 2010, lufthavnen er den forventes at rumme 90 millioner passagerer.

Tokyo Haneda Airport har et godt udvalg af butikker, restauranter og cafeer. Det har også bank, internet, frisør og barber salon, massage studio, medicinske og tandklinik. Tokyo Haneda Excel Hotel ligger i Terminal 2