Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nagasaki

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nagasaki inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nagasaki miniguide

Billeje Nagasaki

Biludlejning Nagasaki

Nagasaki er beliggende på vestkysten af Kyushu. Nagasaki er hovedstaden i præfekturet af samme navn. 451.000 indbyggere bor i byen (2006). Havnebyen Nagasaki eksporterer en masse af kul, cement, tekstiler og importeret olie.

Nagasaki er kendt for atombomben var droppet i August 9, 1945, tre dage efter verdens første atombombe hit Hiroshima. 1 / 3 af byen blev ødelagt, og 39.000 dræbte og 45.000 sårede. Byen har en fred park for at fejre begivenheden. Nagasaki blev grundlagt af portugiserne i 1600-tallet, og var den kejserlige flådebase. Nagasaki er også rammen om Puccinis Madame Butterfly stykke. Blandt attraktionerne er Nagasakis Oura kirke fra 1864. Det anses for en af Japans smukkeste bygninger, og er også kendt som Church of de 26 martyrer. Den romersk-katolske kirke er en af de ældste i Japan , og blev bygget til de glemte kristne, som blev dræbt i 1597. INAS bjerg, der ligger 333 meter over havets overflade kan nås med svævebanen.

Nagasaki Lufthavn ligger 18 kilometer fra Nagasaki i centrum Omura.

Dansk