Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nagasaki

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nagasaki inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nagasaki miniguide

Billeje Nagasaki
Biludlejning Nagasaki

Nagasaki er beliggende på vestkysten af Kyushu. Nagasaki er hovedstaden i præfekturet af samme navn. 451.000 indbyggere bor i byen (2006). Havnebyen Nagasaki eksporterer en masse af kul, cement, tekstiler og importeret olie.

Nagasaki er kendt for atombomben var droppet i August 9, 1945, tre dage efter verdens første atombombe hit Hiroshima. 1 / 3 af byen blev ødelagt, og 39.000 dræbte og 45.000 sårede. Byen har en fred park for at fejre begivenheden. Nagasaki blev grundlagt af portugiserne i 1600-tallet, og var den kejserlige flådebase. Nagasaki er også rammen om Puccinis Madame Butterfly stykke. Blandt attraktionerne er Nagasakis Oura kirke fra 1864. Det anses for en af Japans smukkeste bygninger, og er også kendt som Church of de 26 martyrer. Den romersk-katolske kirke er en af de ældste i Japan, og blev bygget til de glemte kristne, som blev dræbt i 1597. INAS bjerg, der ligger 333 meter over havets overflade kan nås med svævebanen.

Nagasaki Lufthavn ligger 18 kilometer fra Nagasaki i centrum Omura.