Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kobe

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kobe inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kobe miniguide

Billeje Kobe

Biludlejning Kobe

Kobe er en by 30 km vest for Osaka, på øen Honshu. Kobe er beliggende Osakabukta. Byen er hovedstad i Hyogo prædike enhed, og er en del af hovedstadsområdet regionen Hanshin. Ca. 1.500 tusind bor i Kobe, som er et af Japans store havne.Kobe har en broforbindelse til øen Awaji.

Kobe var en af de første japanske byer begyndte at handle med Vesten i 1868. Kobe er derfor ikke overraskende flere huse i vestlig stil. I 1995 alvorligt Kobe ramt af et jordskælv, der målte 7,3 på Richter-skalaen. Nunobiki vandfald, en af Japans største, som ligger i Kobe. Besøgende kan tage en svævebane til Mount Rokko, hvor der er en park og en fantastisk udsigt over Osaka Bay. Kobe har flere parker og blomsterhaver. Byen har også attraktioner som Hyogo Museum of Art, bryggerier og skyld produktion. Kobe arrangerer modeshows i slutningen af august / begyndelsen af september, og jazz festival i oktober.

Kobe lufthavn ligger 7 miles fra centrum af Kobe, Kansai, og 24 kilometer fra Kobe.

Dansk