Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kobe

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kobe inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kobe miniguide

Billeje Kobe
Biludlejning Kobe

Kobe er en by 30 km vest for Osaka, på øen Honshu. Kobe er beliggende Osakabukta. Byen er hovedstad i Hyogo prædike enhed, og er en del af hovedstadsområdet regionen Hanshin. Ca. 1.500 tusind bor i Kobe, som er et af Japans store havne.Kobe har en broforbindelse til øen Awaji.

Kobe var en af de første japanske byer begyndte at handle med Vesten i 1868. Kobe er derfor ikke overraskende flere huse i vestlig stil. I 1995 alvorligt Kobe ramt af et jordskælv, der målte 7,3 på Richter-skalaen. Nunobiki vandfald, en af Japans største, som ligger i Kobe. Besøgende kan tage en svævebane til Mount Rokko, hvor der er en park og en fantastisk udsigt over Osaka Bay. Kobe har flere parker og blomsterhaver. Byen har også attraktioner som Hyogo Museum of Art, bryggerier og skyld produktion. Kobe arrangerer modeshows i slutningen af august / begyndelsen af september, og jazz festival i oktober.

Kobe lufthavn ligger 7 miles fra centrum af Kobe, Kansai, og 24 kilometer fra Kobe.