Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hiroshima

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hiroshima inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hiroshima miniguide

Billeje Hiroshima
Biludlejning Hiroshima

Hiroshima ligger på øen Honshu, i Otaelven. Ca. 1,1 millioner indbyggere bor i byen, med forstæder er den befolkning på 1,6 mio. Hiroshima er en af Japans største havne.Over 2.000 broer, der krydser de seks kanaler, som deler byen.

Hiroshima er nok mest berømt for at være det sted, hvor USA faldt den første atombombe under Anden Verdenskrig.6. August 1945 blev dræbt 80 tusind og 60.000 såret af byens befolkning på 250.000, når bomben detonerede 600 meter over jorden. Da byen blev genopbygget. Hiroshima har en fred center, med Peace Memorial Park og Peace Memorial Museum, som viser nukleare virkninger, og hvordan byen så ud efter eksplosionen.Atomic Dome er det eneste, der forblev efter eksplosionen, og er nu et mindesmærke i parken. Andre attraktioner omfatter Castle Hiroshima, som er en rekonstrueret udgave af den oprindelige fra 1590. Der er også en park med kirsebærtræ og 350 Sakura træer. Den første weekend i maj er vært for byen Blomsterfestival af jazz musik. Hiroshima også Museum of Art.

Hiroshima-Nishi Lufthavn er ca. 4 km fra Hiroshima.