Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hiroshima

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hiroshima inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hiroshima miniguide

Billeje Hiroshima

Biludlejning Hiroshima

Hiroshima ligger på øen Honshu, i Otaelven. Ca. 1,1 millioner indbyggere bor i byen, med forstæder er den befolkning på 1,6 mio. Hiroshima er en af Japans største havne.Over 2.000 broer, der krydser de seks kanaler, som deler byen.

Hiroshima er nok mest berømt for at være det sted, hvor USA faldt den første atombombe under Anden Verdenskrig.6. August 1945 blev dræbt 80 tusind og 60.000 såret af byens befolkning på 250.000, når bomben detonerede 600 meter over jorden. Da byen blev genopbygget. Hiroshima har en fred center, med Peace Memorial Park og Peace Memorial Museum, som viser nukleare virkninger, og hvordan byen så ud efter eksplosionen.Atomic Dome er det eneste, der forblev efter eksplosionen, og er nu et mindesmærke i parken. Andre attraktioner omfatter Castle Hiroshima, som er en rekonstrueret udgave af den oprindelige fra 1590. Der er også en park med kirsebærtræ og 350 Sakura træer. Den første weekend i maj er vært for byen Blomsterfestival af jazz musik. Hiroshima også Museum of Art.

Hiroshima-Nishi Lufthavn er ca. 4 km fra Hiroshima.

Dansk