Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montreal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montreal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montreal miniguide

Billeje Montreal
Biludlejning Montreal

Montreal er Canadas næststørste by, og i 2006 befolkningen målt ved over 1,6 millioner inden for bygrænsen, mens antallet i Greater Montreal var på 3.600 000 Montreal ligger på Montreal Island i provinsen Quebec, lige syd for landet. I byens omegn strømmende floder St. Lawrence River og Rivière des Prairie. Montreal er den næststørste fransktalende by i verden efter Paris.

Montreal er en kulturel by, der byder på mange attraktioner og Festligheder. Den verdenskendte underholdning selskab Cirque de Soleil er placeret her, og byen huser flere festivaler som godt. Her er den største komedie festival i verden sted kaldet Just for Laughs, eller “bare for sjov” på norsk. Byen er også rig på museer og botaniske haver, og fire romerske basilika.

Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport er også under navnet Dorval Airport, der ligger cirka 15 km udenfor byen. I 2008, i lufthavnen, den tredje største i Canada med 12.800 tusind passagerer.