Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montreal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montreal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montreal miniguide

Billeje Montreal

Biludlejning Montreal

Montreal er Canadas næststørste by, og i 2006 befolkningen målt ved over 1,6 millioner inden for bygrænsen, mens antallet i Greater Montreal var på 3.600 000 Montreal ligger på Montreal Island i provinsen Quebec, lige syd for landet. I byens omegn strømmende floder St. Lawrence River og Rivière des Prairie. Montreal er den næststørste fransktalende by i verden efter Paris.

Montreal er en kulturel by, der byder på mange attraktioner og Festligheder. Den verdenskendte underholdning selskab Cirque de Soleil er placeret her, og byen huser flere festivaler som godt. Her er den største komedie festival i verden sted kaldet Just for Laughs, eller “bare for sjov” på norsk. Byen er også rig på museer og botaniske haver, og fire romerske basilika.

Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport er også under navnet Dorval Airport, der ligger cirka 15 km udenfor byen. I 2008, i lufthavnen, den tredje største i Canada med 12.800 tusind passagerer.

Dansk