Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montreal Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montreal Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montreal Lufthavn miniguide

Billeje Montreal Lufthavn
Biludlejning Montreal Lufthavn

Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL) ligger 25 km vest for Montreal. Der er en lufthavnsbus mellem centrum Montreal og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Alamo, Budget, Hertz, Avis, National, Enterprise, Dollar og Thrifty.

12,207.309 passagerer besøgte Montreal lufthavn i 2009, hvilket gør det den 3. største lufthavn i Canada efter antallet af passagerer. Lufthavnen er den vigtigste base for de fire flyselskaber, det er Sunwing Airlines, Air Canada, Air Transat og CanJet. Fra Montreal til en flyvning direkte til 130 destinationer i hele verden, over 50 af disse er internationale. Det er den eneste lufthavn i Canada med direkte fly til Afrika.

Montreal Airport har et stort toldfri butik, og et godt udvalg af barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, posthus, kapel, baby / alrum, legerum for børn og VIP lounge. Der er flere hoteller i nærheden, en af dem er Auberge de l’Aéroport, som kan nås ved en shuttle bus.