Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montreal Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montreal Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montreal Lufthavn miniguide

Billeje Montreal Lufthavn

Biludlejning Montreal Lufthavn

Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL) ligger 25 km vest for Montreal .Der er en lufthavnsbus mellem centrum Montreal og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Alamo, Budget, Hertz, Avis, National, Enterprise, Dollar og Thrifty.

12,207.309 passagerer besøgte Montreal lufthavn i 2009, hvilket gør det den 3. største lufthavn i Canada efter antallet af passagerer. Lufthavnen er den vigtigste base for de fire flyselskaber, det er Sunwing Airlines, Air Canada, Air Transat og CanJet. Fra Montreal til en flyvning direkte til 130 destinationer i hele verden, over 50 af disse er internationale. Det er den eneste lufthavn i Canada med direkte fly til Afrika.

Montreal Airport har et stort toldfri butik, og et godt udvalg af barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, posthus, kapel, baby / alrum, legerum for børn og VIP lounge. Der er flere hoteller i nærheden, en af dem er Auberge de l’Aéroport, som kan nås ved en shuttle bus.

Dansk