Biludlejning Canada

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Canada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Canada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Canada miniguide

Billeje Canada
Biludlejning Canada

Canada er – hvis man ser bort fra Alaska (som er en stat i USA ) – hele den nordlige del af det nordamerikanske kontinent. En samlet areal på næsten 10 mio km2 jord position som verdens næststørste (efter Rusland ). En stor del af Canada er dækket af skov og søer, befolkningen er stadig “kun” ca. 33 millioner. De fleste mennesker lever enten langs Atlanterhavskysten mod øst, den Pacific Coast i vest – eller langs grænsen til USA.

Canada har to officielle sprog: engelsk og fransk. De tre oprindelige grupper af indianere, Metis og Inuit dog tale deres eget sprog, selv om de er i public relations primært bruge engelsk eller fransk.

På et så stort areal vil naturligvis klimaforholdene ændrer sig. Landet har kystklima i vest og stort set kontinentale klima i den centrale, sydlige og østlige regioner – mens en arktisk type klima dominerer i nord, hvor landet grænser op til Ishavet.

Hovedstaden,, Ottawa, har ca. 823.000 borgere – mens landets største by, Toronto, har omkring 2.500 tusind (5,6 millioner i hovedstadsområdet). Også Montreal og Calgary (som begge har lidt over 1 million indbyggere) er højere end Ottawa.Andre større byer er Edmonton, Winnipeg, Québec og Vancouver (i 2010 tilrettelægge Vinter-OL).

Landets største lufthavn er Toronto Pearson International Airport – men Calgary International Airport og Vancouver International Airport har tung trafik, især af folk, som vil blive skiløb i Rocky Mountains.

Prøv vores enkle søgemaskine og få overraskende lave priser noteret på udlejningsbil i Canada. Toronto og Vancouver er de mest populære biludlejning, destination i Canada.