Biludlejning Canada

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Canada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Canada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Canada miniguide

Billeje Canada

Biludlejning Canada

Canada er – hvis man ser bort fra Alaska (som er en stat i USA ) – hele den nordlige del af det nordamerikanske kontinent. En samlet areal på næsten 10 mio km2 jord position som verdens næststørste (efter Rusland ). En stor del af Canada er dækket af skov og søer, befolkningen er stadig “kun” ca. 33 millioner. De fleste mennesker lever enten langs Atlanterhavskysten mod øst, den Pacific Coast i vest – eller langs grænsen til USA.

Canada har to officielle sprog: engelsk og fransk. De tre oprindelige grupper af indianere, Metis og Inuit dog tale deres eget sprog, selv om de er i public relations primært bruge engelsk eller fransk.

På et så stort areal vil naturligvis klimaforholdene ændrer sig. Landet har kystklima i vest og stort set kontinentale klima i den centrale, sydlige og østlige regioner – mens en arktisk type klima dominerer i nord, hvor landet grænser op til Ishavet.

Hovedstaden,, Ottawa, har ca. 823.000 borgere – mens landets største by, Toronto , har omkring 2.500 tusind (5,6 millioner i hovedstadsområdet). Også Montreal og Calgary (som begge har lidt over 1 million indbyggere) er højere end Ottawa.Andre større byer er Edmonton, Winnipeg, Québec og Vancouver (i 2010 tilrettelægge Vinter-OL).

Landets største lufthavn er Toronto Pearson International Airport – men Calgary International Airport og Vancouver International Airport har tung trafik, især af folk, som vil blive skiløb i Rocky Mountains.

Prøv vores enkle søgemaskine og få overraskende lave priser noteret på udlejningsbil i Canada. Toronto og Vancouver er de mest populære biludlejning, destination i Canada.

Dansk