Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Edmonton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Edmonton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Edmonton miniguide

Billeje Edmonton

Biludlejning Edmonton

Edmonton er provinshovedstaden, er centralt beliggende i provinsen Alberta i den sydvestlige del af Canada . Byen ligger ved siden af North Saskatchewan River og næsten 300 km nordøst for byen Calgary. Edmonton er den næststørste by i provinsen Calgary med en befolkning på over 710.000 inden for bygrænsen (2008). Hvis man forventer, at hovedstadsområdet overstiger antallet til over 1 000 000 Grundlagt i 1794 og modtog byen status i 1892.

Edmonton kaldes også Canada’s festival by på grund af de mange festiviteten afholdes hvert år. Beboere og besøgende kan more sig med sportsbegivenheder, film festival, forskellige fødevarer festivaler, Street Performers Festival og meget mere. Fort Edmonton Park er Canadas største udendørs museum, og Valley Zoo er en zoologisk have med over 350 dyr. Der er gode indkøbsmuligheder i Edmonton, herunder West Edmonton Mall de største shopping center i Nordamerika.

Edmonton International Airport er den største lufthavn i størrelse og ligger ca 25 km udenfor byen.

Dansk