Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Edmonton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Edmonton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Edmonton miniguide

Billeje Edmonton
Biludlejning Edmonton

Edmonton er provinshovedstaden, er centralt beliggende i provinsen Alberta i den sydvestlige del af Canada. Byen ligger ved siden af North Saskatchewan River og næsten 300 km nordøst for byen Calgary. Edmonton er den næststørste by i provinsen Calgary med en befolkning på over 710.000 inden for bygrænsen (2008). Hvis man forventer, at hovedstadsområdet overstiger antallet til over 1 000 000 Grundlagt i 1794 og modtog byen status i 1892.

Edmonton kaldes også Canada’s festival by på grund af de mange festiviteten afholdes hvert år. Beboere og besøgende kan more sig med sportsbegivenheder, film festival, forskellige fødevarer festivaler, Street Performers Festival og meget mere. Fort Edmonton Park er Canadas største udendørs museum, og Valley Zoo er en zoologisk have med over 350 dyr. Der er gode indkøbsmuligheder i Edmonton, herunder West Edmonton Mall de største shopping center i Nordamerika.

Edmonton International Airport er den største lufthavn i størrelse og ligger ca 25 km udenfor byen.