Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Toronto

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Toronto inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Toronto miniguide

Billeje Toronto

Biludlejning Toronto

Toronto er den største by i Canada med en befolkning på over 2,5 millioner i 2006. Du beregne antallet af indbyggere i forstæderne, også øger antallet af endnu 2500 000 Toronto er hovedstad i provinsen Ontario, som ligger nær grænsen til USA . Det er beliggende på vestbredden af Lake Ontario.

Toronto voksede til en by omkring en fransk fort, der blev bygget i 1749, og i dag er byen en moderne økonomiske og kulturelle centrum. Urbane landskab er præget af historiske bygninger og skyskrabere samt flere parker. Mange rejser til Toronto på grund af vintersport og de mange restauranter har specialiseret sig i varm chokolade. Bowmanville Zoological Parc er Canadas ældste zoologiske have og blev etableret i 1919. I dag kan besøgende opleve aktiviteter som elefant ridning, fodring af løver og en sort show.

Toronto Pearson International Lufthavn er den største og travleste lufthavn i Canada med over 30 millioner passagerer i 2008. Lufthavnen er beliggende ca. 30 km uden for byen.

Dansk