Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Toronto

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Toronto inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Toronto miniguide

Billeje Toronto
Biludlejning Toronto

Toronto er den største by i Canada med en befolkning på over 2,5 millioner i 2006. Du beregne antallet af indbyggere i forstæderne, også øger antallet af endnu 2500 000 Toronto er hovedstad i provinsen Ontario, som ligger nær grænsen til USA . Det er beliggende på vestbredden af Lake Ontario.

Toronto voksede til en by omkring en fransk fort, der blev bygget i 1749, og i dag er byen en moderne økonomiske og kulturelle centrum. Urbane landskab er præget af historiske bygninger og skyskrabere samt flere parker. Mange rejser til Toronto på grund af vintersport og de mange restauranter har specialiseret sig i varm chokolade. Bowmanville Zoological Parc er Canadas ældste zoologiske have og blev etableret i 1919. I dag kan besøgende opleve aktiviteter som elefant ridning, fodring af løver og en sort show.

Toronto Pearson International Lufthavn er den største og travleste lufthavn i Canada med over 30 millioner passagerer i 2008. Lufthavnen er beliggende ca. 30 km uden for byen.