Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Toronto Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Toronto Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Toronto Lufthavn miniguide

Billeje Toronto Lufthavn
Biludlejning Toronto Lufthavn

Toronto Pearson International Airport (YYZ), også kendt som Lester B. Pearson International Airport eller Toronto Pearson, der ligger 27 km nordvest for Toronto i Canada. Der er regelmæssige busser mellem downtown Toronto og lufthavnen. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen er placeret på parkeringspladsen i sigt alen, og Budget, Hertz, Avis, National / Alamo, og Dollar / Thrifty.

30.400 tusind passagerer besøgte Toronto Airport i 2009, hvilket er den største lufthavn i Canada. Lufthavnen har en god gitter, når det kommer til internationale destinationer, 74 forskellige flyselskaber tilbyder direkte fly til omkring 100 destinationer i hele verden.

Lufthavnen har to terminaler, der er forbundet med tog, og har for nylig gennemgået en stor udvides opdagelse og renoveringsprojektet. Toronto Airport er den vigtigste base for 8 forskellige flyselskaber, herunder Air georgiske og Air Canada.

Rækken af diverse spise og drikke steder er meget god, er der også indkøbsmuligheder. Andre faciliteter inkluderer manicure, trådløst internet, ATM, baby / alrum, kapel, skopudsning og sundhedspleje. Sheraton Gateway Hotel ligger i lufthavnen og har et stort forretningscenter.