Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Toronto Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Toronto Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Toronto Lufthavn miniguide

Billeje Toronto Lufthavn

Biludlejning Toronto Lufthavn

Toronto Pearson International Airport (YYZ), også kendt som Lester B. Pearson International Airport eller Toronto Pearson, der ligger 27 km nordvest for Toronto i Canada . Der er regelmæssige busser mellem downtown Toronto og lufthavnen. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen er placeret på parkeringspladsen i sigt alen, og Budget, Hertz, Avis, National / Alamo, og Dollar / Thrifty.

30.400 tusind passagerer besøgte Toronto Airport i 2009, hvilket er den største lufthavn i Canada. Lufthavnen har en god gitter, når det kommer til internationale destinationer, 74 forskellige flyselskaber tilbyder direkte fly til omkring 100 destinationer i hele verden.

Lufthavnen har to terminaler, der er forbundet med tog, og har for nylig gennemgået en stor udvides opdagelse og renoveringsprojektet. Toronto Airport er den vigtigste base for 8 forskellige flyselskaber, herunder Air georgiske og Air Canada.

Rækken af diverse spise og drikke steder er meget god, er der også indkøbsmuligheder. Andre faciliteter inkluderer manicure, trådløst internet, ATM, baby / alrum, kapel, skopudsning og sundhedspleje. Sheraton Gateway Hotel ligger i lufthavnen og har et stort forretningscenter.

Dansk