Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kelowna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kelowna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kelowna miniguide

Billeje Kelowna

Biludlejning Kelowna

Kelowna er beliggende syd for provinsen British Columbia beliggende i det vestlige Canada , og grænser op til Stillehavet. Der er omkring 270 km til byen Vancouver, og det tager ca. 1,5 timer at køre til grænsen. Kelowna har et attraktivt klima med megen sol og ligger i Okanagan Valley, nær bredden af Lake Okanagan Lake. Antal indbyggere blev anslået til over 125 000 i 2008.

Kelowna er kendetegnet ved parker og smukke strande, og området er kendt for produktion af frugt og vin. Om sommeren kan du svømme, fiske og køre vandski på søen, og om vinteren er det almindeligt at afvikle i de omkringliggende bjerge og forkæl dig selv i vinter aktiviteter som sne og skiløb. I byen er der mange gallerier og museer, herunder en historie museum og en vinmuseum. Middage og vinsmagninger og festivaler såsom Fat Cat Children’s Festival og Okanagan Vin Festival.

Kelowna International Airport ligger ca.12 km udenfor byen og er den tiende travleste lufthavn.

Dansk