Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kelowna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kelowna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kelowna miniguide

Billeje Kelowna
Biludlejning Kelowna

Kelowna er beliggende syd for provinsen British Columbia beliggende i det vestlige Canada, og grænser op til Stillehavet. Der er omkring 270 km til byen Vancouver, og det tager ca. 1,5 timer at køre til grænsen. Kelowna har et attraktivt klima med megen sol og ligger i Okanagan Valley, nær bredden af Lake Okanagan Lake. Antal indbyggere blev anslået til over 125 000 i 2008.

Kelowna er kendetegnet ved parker og smukke strande, og området er kendt for produktion af frugt og vin. Om sommeren kan du svømme, fiske og køre vandski på søen, og om vinteren er det almindeligt at afvikle i de omkringliggende bjerge og forkæl dig selv i vinter aktiviteter som sne og skiløb. I byen er der mange gallerier og museer, herunder en historie museum og en vinmuseum. Middage og vinsmagninger og festivaler såsom Fat Cat Children’s Festival og Okanagan Vin Festival.

Kelowna International Airport ligger ca.12 km udenfor byen og er den tiende travleste lufthavn.