Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Winnipeg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Winnipeg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Winnipeg miniguide

Billeje Winnipeg

Biludlejning Winnipeg

Winnipeg er beliggende i den sydlige provins Manitoba, Canada . Provinsen grænser op til USA i syd, og det er lidt over 100 miles fra Winnipeg til grænsen. Byen ligger langs floderne i Rød og Assiniboine, og dette punkt er også kendt som The Forks. Winnipeg er den største by og hovedstad i provinsen, og i 2008 indbyggere målt på over 630 000.

Den franske var de første europæere, der kom til området i 1738. Besøgende kan lære en masse om historien ved at besøge forskellige historiske seværdigheder. Fort Gibraltar og Maison du Bourgeois er en historisk museum er åben fra maj til august, mens den nederste Fort Garry National Historic Site of Canada er et historisk sted for handelen med skind. Byen er berømt for sine mange festivaler, herunder Canada Inns Winter Wonderland, Folklorama, Jazz Winnipeg Festival og Manito Ahbee Festival.

Det officielle navn på lufthavnen, Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport er beliggende ca. 8 km uden for centrum.

Dansk