Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Winnipeg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Winnipeg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Winnipeg miniguide

Billeje Winnipeg
Biludlejning Winnipeg

Winnipeg er beliggende i den sydlige provins Manitoba, Canada. Provinsen grænser op til USA i syd, og det er lidt over 100 miles fra Winnipeg til grænsen. Byen ligger langs floderne i Rød og Assiniboine, og dette punkt er også kendt som The Forks. Winnipeg er den største by og hovedstad i provinsen, og i 2008 indbyggere målt på over 630 000.

Den franske var de første europæere, der kom til området i 1738. Besøgende kan lære en masse om historien ved at besøge forskellige historiske seværdigheder. Fort Gibraltar og Maison du Bourgeois er en historisk museum er åben fra maj til august, mens den nederste Fort Garry National Historic Site of Canada er et historisk sted for handelen med skind. Byen er berømt for sine mange festivaler, herunder Canada Inns Winter Wonderland, Folklorama, Jazz Winnipeg Festival og Manito Ahbee Festival.

Det officielle navn på lufthavnen, Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport er beliggende ca. 8 km uden for centrum.