Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vancouver Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vancouver Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vancouver Lufthavn miniguide

Billeje Vancouver Lufthavn
Biludlejning Vancouver Lufthavn

Vancouver International Airport (YVR) ligger ca 13 km syd for Vancouver . I 2009 åbnede en ny hurtig tog, kører mellem lufthavnen og Vancouver ud over, at der er busser til andre destinationer i Canada . De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnens Budget, Hertz, Avis, National / Alamo, og Dollar / Thrifty. De er placeret i bunden niveau på parkeringspladsen.

Vancouver Lufthavn er den næststørste lufthavn i Canada med et besøg fra 16.177.438 passagerer i 2009. Fra Vancouver, en flyver direkte til 19 forskellige internationale destinationer i Sydamerika, Australien, Europa og Asien. Lufthavnen er et knudepunkt for Air Transat, Air Canada og Air Canada Jazz.

Udvælgelsen af barer, caféer, restauranter og butikker er godt på Vancouver Airport. Lufthavnen tilbyder også trådløs internet, ATM, posthus, kapel, spa, læge og tandlæge center, legeplads og business center. Lufthavnen er kendt for sin store design-og kunstudstillinger.