Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vancouver Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vancouver Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vancouver Lufthavn miniguide

Billeje Vancouver Lufthavn

Biludlejning Vancouver Lufthavn

Vancouver International Airport (YVR) ligger ca 13 km syd for Vancouver . I 2009 åbnede en ny hurtig tog, kører mellem lufthavnen og Vancouver ud over, at der er busser til andre destinationer i Canada . De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnens Budget, Hertz, Avis, National / Alamo, og Dollar / Thrifty. De er placeret i bunden niveau på parkeringspladsen.

Vancouver Lufthavn er den næststørste lufthavn i Canada med et besøg fra 16.177.438 passagerer i 2009. Fra Vancouver, en flyver direkte til 19 forskellige internationale destinationer i Sydamerika, Australien, Europa og Asien. Lufthavnen er et knudepunkt for Air Transat, Air Canada og Air Canada Jazz.

Udvælgelsen af barer, caféer, restauranter og butikker er godt på Vancouver Airport. Lufthavnen tilbyder også trådløs internet, ATM, posthus, kapel, spa, læge og tandlæge center, legeplads og business center. Lufthavnen er kendt for sin store design-og kunstudstillinger.

Dansk