Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vancouver

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vancouver inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vancouver miniguide

Billeje Vancouver

Biludlejning Vancouver

Vancouver er Canadas ottende største by og den største i landets vestkyst med en befolkning på mere end 570, 000 (2006). I hele regionen lever der omkring to millioner indbyggere, hvilket gør området tredje største i landet. Vancouver er meget sydvest for provinsen British Columbia. Det ligger nær grænsen til USA og i Vancouver Island.

Vancouver har meget at tilbyde for både udendørs og indendørs aktiviteter. På regnfulde dage kan det være rart at besøge en af byens mange museer som Museum of Vancouver. Her kan besøgende se genstande fra hele verden, herunder mumie fra Egyptien. Vancouver er kendt for sine mange parker og byens udbudt over 200 Stanley Park er en af de største i verden og lægge op zoo, restauranter, smukke picnic områder, et akvarium og meget mere.

Vancouver International Airport har flyvninger til Europa, Asien, Amerika, samt indenrigsflyvninger. Lufthavnen er den næststørste i Canada og er beliggende 12 km uden for centrum.

Dansk