Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vancouver

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vancouver inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vancouver miniguide

Billeje Vancouver
Biludlejning Vancouver

Vancouver er Canadas ottende største by og den største i landets vestkyst med en befolkning på mere end 570, 000 (2006). I hele regionen lever der omkring to millioner indbyggere, hvilket gør området tredje største i landet. Vancouver er meget sydvest for provinsen British Columbia. Det ligger nær grænsen til USA og i Vancouver Island.

Vancouver har meget at tilbyde for både udendørs og indendørs aktiviteter. På regnfulde dage kan det være rart at besøge en af byens mange museer som Museum of Vancouver. Her kan besøgende se genstande fra hele verden, herunder mumie fra Egyptien. Vancouver er kendt for sine mange parker og byens udbudt over 200 Stanley Park er en af de største i verden og lægge op zoo, restauranter, smukke picnic områder, et akvarium og meget mere.

Vancouver International Airport har flyvninger til Europa, Asien, Amerika, samt indenrigsflyvninger. Lufthavnen er den næststørste i Canada og er beliggende 12 km uden for centrum.