Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mississauga

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mississauga inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mississauga miniguide

Billeje Mississauga
Biludlejning Mississauga

Mississauga er Canadas sjette største by med en befolkning på næsten 670 tusind (2006). Mississauga ligger 20 km sydvest for landets største by Toronto og tæt på bredden af Lake Ontario. Byen hører til den sydlige del af provinsen Ontario, som ligger syd for landet. Det tager kun 4 timer at køre fra Mississauga til byen Detroit, som ligger i den nordlige del af USA .

Mississauga har en havn kaldet Port Credit. Dette er en historisk by med hyggelige gader og bygninger og gode restauranter, barer og caféer. En anden historisk attraktion er Benares Historic House fra begyndelsen af 1800-tallet, og dens historie er fortalt på Bradley Museum. Også afholdt Festligheder til hele familien, Waterfront Festival, Brød og Honning Festival og procession Santa Claus Parade omkring juletid. Square One Shopping Center er en af Canadas største shoppingcentre, og Playdium er et spil og aktivitetscenter.

Toronto Pearson International Airport er den største lufthavn i landet, og er beliggende ca. 15 minutter uden for Mississauga.