Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mississauga

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mississauga inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mississauga miniguide

Billeje Mississauga

Biludlejning Mississauga

Mississauga er Canadas sjette største by med en befolkning på næsten 670 tusind (2006). Mississauga ligger 20 km sydvest for landets største by Toronto og tæt på bredden af Lake Ontario. Byen hører til den sydlige del af provinsen Ontario, som ligger syd for landet. Det tager kun 4 timer at køre fra Mississauga til byen Detroit, som ligger i den nordlige del af USA .

Mississauga har en havn kaldet Port Credit. Dette er en historisk by med hyggelige gader og bygninger og gode restauranter, barer og caféer. En anden historisk attraktion er Benares Historic House fra begyndelsen af 1800-tallet, og dens historie er fortalt på Bradley Museum. Også afholdt Festligheder til hele familien, Waterfront Festival, Brød og Honning Festival og procession Santa Claus Parade omkring juletid. Square One Shopping Center er en af Canadas største shoppingcentre, og Playdium er et spil og aktivitetscenter.

Toronto Pearson International Airport er den største lufthavn i landet, og er beliggende ca. 15 minutter uden for Mississauga.

Dansk