Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Halifax

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halifax inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halifax miniguide

Billeje Halifax

Biludlejning Halifax

Halifax ligger i provinsen Nova Scotia, Canada. Provinsen ligger sydøstlige del af landet, på en halvø lige ud for grænsen til det nordøstlige USA , og Halifax er hovedstad i Nova Scotia betyder New Scotland. Halifax ligger på den østlige side af halvøen og grænser op til Atlanterhavet. Byen har et af de vigtigste isfri havne i Canada og er handel i provinsen. Befolkningen i Halifax er målt til næsten 360, 000 (2008).

Halifax blev grundlagt af briterne i 1749, og i dag er der mange attraktioner, æresbevisninger sin historie. Historic Halifax stat er en frilandsmuseum der viser, hvordan beboerne levede ca. 200 år siden. Siden 1976, udendørs teater underholdt en beboere og besøgende med at spille i første Freedom. Halifax selv hævder, at Roanoke Canal Museum og Trail, der følger Roanoke River, er verdens største museum. Halifax tilbyder en række smukke parker, Medoc Mountain State Park og vandfugle Sylvian Heights Park.

Halifax Stanfield International Airport ligger cirka 35 km udenfor byen.

Dansk