Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Halifax

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halifax inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halifax miniguide

Billeje Halifax
Biludlejning Halifax

Halifax ligger i provinsen Nova Scotia, Canada. Provinsen ligger sydøstlige del af landet, på en halvø lige ud for grænsen til det nordøstlige USA, og Halifax er hovedstad i Nova Scotia betyder New Scotland. Halifax ligger på den østlige side af halvøen og grænser op til Atlanterhavet. Byen har et af de vigtigste isfri havne i Canada og er handel i provinsen. Befolkningen i Halifax er målt til næsten 360, 000 (2008).

Halifax blev grundlagt af briterne i 1749, og i dag er der mange attraktioner, æresbevisninger sin historie. Historic Halifax stat er en frilandsmuseum der viser, hvordan beboerne levede ca. 200 år siden. Siden 1976, udendørs teater underholdt en beboere og besøgende med at spille i første Freedom. Halifax selv hævder, at Roanoke Canal Museum og Trail, der følger Roanoke River, er verdens største museum. Halifax tilbyder en række smukke parker, Medoc Mountain State Park og vandfugle Sylvian Heights Park.

Halifax Stanfield International Airport ligger cirka 35 km udenfor byen.