Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Charlottetown

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Charlottetown inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Charlottetown miniguide

Billeje Charlottetown
Biludlejning Charlottetown

Charlottetown er en by beliggende i den canadiske provins Prince Edward Island. Øen ligger syd for landet, lige uden for landets fastland som grænser den nordøstlige del af USA. Charlottetown er centralt beliggende på Prince Edward Island og er webstedets vigtigste havn. Byen er også hovedstad på øen, og i 2008 befolkningen skønnes at være omkring 40 000.

Charlottetown er en charmerende sted, der primært lever af fisk, fødevarer, landbrug og turisme. Det var her, at Canadas skabelse fandt sted i 1800-tallet og besøgende kan lære mere om byen og dens historie ved at besøge grundlæggeren’s Hall og Historic Great George Street. Den moderne Charlottetown har en meget anderledes at tilbyde, både strande, golf, teatre og et livligt natteliv. Hver sommer afholdes Charlottetown Festival og den populære musical Anne of Green Gables, baseret på bøger af LM Montgomery.

Charlottetown lufthavn ligger ca. 6 km nord for byen og satte op flyvninger inden for landets grænser.