Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Charlottetown

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Charlottetown inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Charlottetown miniguide

Billeje Charlottetown

Biludlejning Charlottetown

Charlottetown er en by beliggende i den canadiske provins Prince Edward Island. Øen ligger syd for landet, lige uden for landets fastland som grænser den nordøstlige del af USA . Charlottetown er centralt beliggende på Prince Edward Island og er webstedets vigtigste havn. Byen er også hovedstad på øen, og i 2008 befolkningen skønnes at være omkring 40 000.

Charlottetown er en charmerende sted, der primært lever af fisk, fødevarer, landbrug og turisme. Det var her, at Canadas skabelse fandt sted i 1800-tallet og besøgende kan lære mere om byen og dens historie ved at besøge grundlæggeren’s Hall og Historic Great George Street. Den moderne Charlottetown har en meget anderledes at tilbyde, både strande, golf, teatre og et livligt natteliv. Hver sommer afholdes Charlottetown Festival og den populære musical Anne of Green Gables, baseret på bøger af LM Montgomery.

Charlottetown lufthavn ligger ca. 6 km nord for byen og satte op flyvninger inden for landets grænser.

Dansk