Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Calgary

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Calgary inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Calgary miniguide

Billeje Calgary

Biludlejning Calgary

Calgary er en by i det land, Canada , der kan findes i den nordlige del af Nordamerika. Calgary Alberta tilhører provinsen, som ligger i den sydvestlige del af Canada. Det er den største i provinsen med en befolkning på cirka 1,1 millioner, og omfattede forstæderne kom århundrede i næsten 1,2 mio (2009). Calgary er tæt på den store bjergkæde Rocky Mountains og nær det sted, hvor Bow og Elbow floder mødes.

Calgary er kendt for at være en glimrende vinter destination på grund af sin beliggenhed i nærheden af Rocky Mountains og var også det første canadiske by, var vært for De Olympiske Vinterlege i 1988. Desuden en moderne storby, der tilbyder museer, shopping områder og Canadas næststørste zoo. Calgary Flere festivaler finder sted her hvert år, herunder The People’s Music Festival og High Performance Rodeo med underholdning såsom musik, teater, dans og film.

17 km uden for byen lufthavnen er Calgary International Airport med fly til både USA og Europa

Dansk