Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Calgary

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Calgary inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Calgary miniguide

Billeje Calgary
Biludlejning Calgary

Calgary er en by i det land, Canada, der kan findes i den nordlige del af Nordamerika. Calgary Alberta tilhører provinsen, som ligger i den sydvestlige del af Canada. Det er den største i provinsen med en befolkning på cirka 1,1 millioner, og omfattede forstæderne kom århundrede i næsten 1,2 mio (2009). Calgary er tæt på den store bjergkæde Rocky Mountains og nær det sted, hvor Bow og Elbow floder mødes.

Calgary er kendt for at være en glimrende vinter destination på grund af sin beliggenhed i nærheden af Rocky Mountains og var også det første canadiske by, var vært for De Olympiske Vinterlege i 1988. Desuden en moderne storby, der tilbyder museer, shopping områder og Canadas næststørste zoo. Calgary Flere festivaler finder sted her hvert år, herunder The People’s Music Festival og High Performance Rodeo med underholdning såsom musik, teater, dans og film.

17 km uden for byen lufthavnen er Calgary International Airport med fly til både USA og Europa