Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Quebec

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Quebec inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Quebec miniguide

Billeje Quebec
Biludlejning Quebec

Quebec er hovedstaden i provinsen Quebec, og i 2008 befolkningen i byens centrum, målt på næsten 530 000 Quebec er beliggende i det sydøstlige Canada, nær udmundingen af floden St. Lawrence. De fleste af indbyggerne taler fransk, og byen er en stor port. Quebec blev grundlagt i 1608 og er et af Nordamerikas ældste byer. Canada er opkaldt efter den løsning, var, hvor Quebec blev grundlagt.

Mange turister besøger Quebec hvert år. Byen har meget at tilbyde, og sandsynligvis Canada’s mest historiske by, der er meget gammel kultur at opleve. I den gamle bydel i Vieux Quebec, som ligger tættest på floden, er stadig byens mure og voldgrave intakt. Der er også mange historiske bygninger, hvoraf nogle stammer fra 1600 – og 1700-tallet. Town grænser med museer, Latin Quarter, et akvarium og teater. Old Town er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Québec City Jean Lesage International Airport er også kendt som Jean Lesage International Airport tilbyder flyvninger både ind-og udland. Lufthavnen ligger 11 km uden for byen.