Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Quebec

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Quebec inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Quebec miniguide

Billeje Quebec

Biludlejning Quebec

Quebec er hovedstaden i provinsen Quebec, og i 2008 befolkningen i byens centrum, målt på næsten 530 000 Quebec er beliggende i det sydøstlige Canada , nær udmundingen af floden St. Lawrence. De fleste af indbyggerne taler fransk, og byen er en stor port. Quebec blev grundlagt i 1608 og er et af Nordamerikas ældste byer. Canada er opkaldt efter den løsning, var, hvor Quebec blev grundlagt.

Mange turister besøger Quebec hvert år. Byen har meget at tilbyde, og sandsynligvis Canada’s mest historiske by, der er meget gammel kultur at opleve. I den gamle bydel i Vieux Quebec, som ligger tættest på floden, er stadig byens mure og voldgrave intakt. Der er også mange historiske bygninger, hvoraf nogle stammer fra 1600 – og 1700-tallet. Town grænser med museer, Latin Quarter, et akvarium og teater. Old Town er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Québec City Jean Lesage International Airport er også kendt som Jean Lesage International Airport tilbyder flyvninger både ind-og udland. Lufthavnen ligger 11 km uden for byen.

Dansk