Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Regina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Regina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Regina miniguide

Billeje Regina
Biludlejning Regina

Regina tilhører den sydlige provins Saskatchewan, der ligger øst for Canada’s vestlige del. Byen ligger syd for provinsen, ikke langt fra grænsen til USA. Regina var hovedstad i Saskatchewan i 1905, og i 2008 befolkningen målt på næsten 180 000 i bygrænsen. Regina blev grundlagt i 1882, da transkanadiske jernbanelinjen var lagt, og blev kaldt indtil da Oscana.

Regina var hovedkvarter for Northwestern Mounted Police indtil 1920 og er i dag den vestlige hovedkvarter Royal Canadian Mounted Police. Hvis du vil vide mere om landets monteret politiet kan besøge RCMP Heritage Center. Andre museer er afsat til området og dets historie, Royal Saskatchewan Museum Regina Plains Museum. Byen har mange parker og aktiviteter, herunder golf, tennis og cykling, foruden gallerier og teatre. Casino Regina frister med forskellige spilleborde og en underholdning fase.

Regina International Airport ligger cirka 7 km udenfor byens centrum og blev den anden travleste lufthavn i Saskatchewan i 2008.