Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Regina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Regina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Regina miniguide

Billeje Regina

Biludlejning Regina

Regina tilhører den sydlige provins Saskatchewan, der ligger øst for Canada’s vestlige del. Byen ligger syd for provinsen, ikke langt fra grænsen til USA . Regina var hovedstad i Saskatchewan i 1905, og i 2008 befolkningen målt på næsten 180 000 i bygrænsen. Regina blev grundlagt i 1882, da transkanadiske jernbanelinjen var lagt, og blev kaldt indtil da Oscana.

Regina var hovedkvarter for Northwestern Mounted Police indtil 1920 og er i dag den vestlige hovedkvarter Royal Canadian Mounted Police. Hvis du vil vide mere om landets monteret politiet kan besøge RCMP Heritage Center. Andre museer er afsat til området og dets historie, Royal Saskatchewan Museum Regina Plains Museum. Byen har mange parker og aktiviteter, herunder golf, tennis og cykling, foruden gallerier og teatre. Casino Regina frister med forskellige spilleborde og en underholdning fase.

Regina International Airport ligger cirka 7 km udenfor byens centrum og blev den anden travleste lufthavn i Saskatchewan i 2008.

Dansk