Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kamloops

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kamloops inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kamloops miniguide

Billeje Kamloops

Biludlejning Kamloops

Kamloops er en canadisk by beliggende sydøst for provinsen British Columbia. Provinsen ligger sydøstlige del af landet og grænser op til USA i syd. Det er beliggende i samme område som de floder North Thompson og Syd Thompson mødes og bliver Thompson River. Det er omkring 250 km til Vancouver i sydvest, og det tager næsten 3 timer at køre til grænsen. Kamloops blev grundlagt i 1813 og dens befolkning er nu på næsten 70, 000 (2008).

Kamloops tilbyder både attraktioner og aktiviteter hele året. Om vinteren, søgt Kamloops efter for sin vinter aktiviteter som snescooter og kaneture og Sun Peaks Resort er landets tredjestørste ski resort. Populære sommer aktiviteter omfatter ridning, kano og kajakturer og fiskeri. Hele året kan du besøge BC Wildlife Park, som er en blanding af en zoologisk have og et aktivitetscenter. Kamloops frister også en gammel damplokomotiv, der kører uhyggeligt spøgelse ture rundt Halloween, hyggelige vinter rejser i julen.

Den nærmeste lufthavn kaldes Kamloops lufthavn og er beliggende ca. 10 km uden for byen.

Dansk