Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kamloops

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kamloops inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kamloops miniguide

Billeje Kamloops
Biludlejning Kamloops

Kamloops er en canadisk by beliggende sydøst for provinsen British Columbia. Provinsen ligger sydøstlige del af landet og grænser op til USA i syd. Det er beliggende i samme område som de floder North Thompson og Syd Thompson mødes og bliver Thompson River. Det er omkring 250 km til Vancouver i sydvest, og det tager næsten 3 timer at køre til grænsen. Kamloops blev grundlagt i 1813 og dens befolkning er nu på næsten 70, 000 (2008).

Kamloops tilbyder både attraktioner og aktiviteter hele året. Om vinteren, søgt Kamloops efter for sin vinter aktiviteter som snescooter og kaneture og Sun Peaks Resort er landets tredjestørste ski resort. Populære sommer aktiviteter omfatter ridning, kano og kajakturer og fiskeri. Hele året kan du besøge BC Wildlife Park, som er en blanding af en zoologisk have og et aktivitetscenter. Kamloops frister også en gammel damplokomotiv, der kører uhyggeligt spøgelse ture rundt Halloween, hyggelige vinter rejser i julen.

Den nærmeste lufthavn kaldes Kamloops lufthavn og er beliggende ca. 10 km uden for byen.