Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Houston

Planlægger du et besøg i den berømte og prestigefyldte by Houston, og ønsker du, at dit ophold skal være stressfrit? Så har du behov for at leje en bil. Der er en bred vifte af biludlejningsfirmaer, der tilbyder billig biludlejning, som du kan udforske byen med. Du kan uden stress leje en bil efter eget valg. For at gøre det nemmere kan du imidlertid booke en lejebil online via biludlejningsfirmaets website. 

Guide til Houston

Billeje Houston

Biludlejning Houston

Houston er en stor metropol, og er den mest folkerige by i staten Texas. Byen ligger tredive meter over havets overflade; byens længde- og breddegrader er henholdsvis -95.36 længdegrad og 29.76 breddegrad. Byen opererer efter tidszonen Central Daylight Time (CDT). Houston har et bruttonationalprodukt (BNP) på cirka 490,1 milliarder dollars, hvilket placerer byen blandt de syv største metroøkonomier i USA. 

Byen har et samlet areal på 1,651 kvadratkilometer. Houston blev grundlagt den 30. august 1836 af jordinvestorer, og blev registreret som en by den 5. juni 1837. Byen har en anslået befolkning på over 2.471.120, hvilket gør Houston til den største by i delstaten Texas. Houston er berømt for lækker mad som kolache, paneret bøf, Chile con queso, grillet spidsbryst og meget andet, som du kan nyde under dit besøg i byen. 

Houston er hjemsted for de fleste af Texas’ mest berømte attraktioner. Du vil være i stand til at udforske smukke steder som San Jacinto Monument-parken, Johnson Space Center, Houston Zoo og andre sådanne attraktioner. Houston kan også bryste sig af en utrolig række museer, der inkluderer Museum of Natural Science, Buffalo Soldier Museum, Museum of Fine Art og Holocaust Museum. Du har også adgang til en dejlig samling af utrolige restauranter, hvor du får en lækker madoplevelse. 

Byen afholder normalt flere begivenheder og festivaler, og en af de mest populære begivenheder er Houston Livestock Show og Rodeo. Byens vejrforhold er også god. Somrene er altid fugtige, lange og meget varme, mens vintrene altid er milde og ofte ledsaget af kulde. Houston oplever normalt tilstrækkelig nedbør, omkring 1.260 mm om året. Den varmeste måned er august (maks temperatur på 35° C og minimum temperatur på 25° C), mens den koldeste måned er januar (maks temperatur på 17° C og minimum temperatur på 8° C). 

Gå på opdagelse med din lejebil 

Der er en masse smukke og fantastiske steder, der venter på at blive udforsket i Houston. Det er dog nemt at udforske disse attraktive steder med din lejebil. Tag først en tur til Houston Space Center. Her kan du lære om NASAs næste mission, og du kan også se modellen af Amerikas første rumstation. Den anslåede afstand fra lufthavnen til rumstationen er 73,1 km via I-69 og I-45 S, og det tager cirka 47 minutter at komme dertil i din lejebil. 

Et andet fantastisk sted, du skal udforske under dit besøg i Houston, er Houston’s Museum District. Museet er en af byens største attraktioner. Museet omfatter i alt 19 museer, hvoraf 11 er gratis for offentligheden. Den anslåede afstand fra lufthavnen til museumsdistriktet er 37,7 km via I-69, og det tager cirka 27 minutter at komme dertil i din lejebil. Tager du andre ruter (Hardy Toll Rd og I-45 S) vil det dog tage længere tid at komme dertil. 

Du bør heller ikke gå glip af Houston Zoo og Herman Park, der ligger tættere på Museum District. Derudover kan du tjekke Graffiti Park ud. Parken rummer bygninger med attraktiv graffiti eller gadekunst. Afstanden til parken er 35,6 km via I-69, og det tager cirka 24 minutter at komme dertil i din lejebil. Vil du have et lækkert måltid, kan du tage forbi Houstons fantastiske restauranter. Nogle af disse restauranter inkluderer La Griglia, Mezza Grille, Eddie V’s Prime Seafood og mange flere. 

Lufthavne 

Der er to store lufthavne i nærheden af Houston. En af disse lufthavne er George Bush Intercontinental Airport. Det er en international lufthavn, der ligger cirka 37 km fra Downtown Houston, Texas, USA. Lufthavnen er den største i Texas, og den håndterer et stort antal indenlandske destinationer. Lufthavnen håndterede over 43.807.539 passagerer i 2018, hvilket rangerer lufthavnen som den 14. mest travle lufthavn i De Forenede Stater og den 47. mest travle i verden. 

Lufthavnen dækker 40,5 kvadratkilometer og har adskellige landingsbaner. I George Bush Intercontinental Airport finder du biludlejningsfirmaer som Avis, Enterprise, Alamo, Budget, Advantage, Hertz, National, Zipcar og Thrifty. Du kan også vælge mellem en række bil valgmuligheder som cabriolet, kompakt og luksus, når du foretager din reservation. 

William P. Hobby Airport er en anden større lufthavn tæt på Houston, der ligger 11,2 km fra South Downtown Houston. Lufthavnen håndterer indenlandske destinationer, og den håndterede over 14,5 millioner passagerer i 2018. Flyselskaber, der opererer i lufthavnen, inkluderer JetBlue Airways, American Airlines, Delta Airlines osv. Biludlejningsfirmaer, der er tilgængelige i lufthavnen, inkluderer Dollar, Alamo, Avis, Budget og mange flere. Bil valgmuligheder inkluderer økonomi, Minivan, luksus osv. 

Trafik 

Når du udforsker denne smukke by, vil du opleve, at din køretur er glat og problemfri på grund af byens veludviklede vejnet. Vejene er i god stand. Hvis du vil nyde din ferie, bør du desuden undgå myldretider, når du udforsker byen. Tidlig myldretid i Houston er mellem 07.00 og 09.00, mens den sene myldretid er mellem 16.00 og 19.00. Du kan også få en trafik-app, der gør din køretur let og stressfri. 

Det er også vigtigt at overholde vejregler og reguleringer under dit besøg i Houston. For at undgå at få en bøde, bør du ikke køre over hastighedsgrænserne. Hastighedsgrænsen på motorvejene er 120 km/t. Du kan dog køre op til 128 km/t eller 136 km/t, hvis motorvejen er designet til det. Der er mulighed for kort- og langtids parkering i byen. 

Dansk