Biludlejning Houston

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Houston

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Houston inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Houston miniguide

Billeje Houston

Biludlejning Houston

Houston ligger i staten Texas og er – med sine 2.200 tusind indbyggere (2008) – 4. største by i USA . Det er beliggende på Buffalo Bayou vandveje, 82 km fra den Mexicanske Golf.Houston Ship Channel er en af USA’s travleste havne.

Houston har en række universiteter og kulturelle institutioner, og er også kendt som Amerikas “olie kapital”. Bybilledet er præget af skyskrabere og tårne, og centrum består af diverse kvarterer sådan. Theater District og Museum District. Byens museum distriktet har 18 institutioner – hvor de store museer er samlet. Her kan man bl.a. besøge omfatte Art Museum “Museum of Fine Arts, Den Tjekkiske Museum, Children’s Museum og The Natural History Museum. Området er også Zoo Houston Zoo.

Byen har også gode indkøbsmuligheder, teater, opera, natteliv steder, parker og grønne områder.

37 km sydøst for byen Lyndon B. Johnson Space Center (under ledelse af NASA). Stedet er en stor turistattraktion, hvor besøgende kan lære om rummet gennem interaktive udstillinger.

Byens største lufthavn – George Bush Intercontinental Airport – ligger 34 km nord for centrum og er et af de travleste i landet.