Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Houston Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Houston Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Houston Lufthavn miniguide

Billeje Houston Lufthavn
Biludlejning Houston Lufthavn

George Bush Intercontinental Airport (IAH) ligger 37 km nord for Houston i USA. De Bøder og også en anden mindre lufthavn nær Houston opkaldt William P Hobby.Der er busser mellem lufthavnen og Houston. De biludlejningsselskaber, der er repræsenteret er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

I 2008 besøger 43.176.478 passagerer lufthavnen, der gør det til en af de 20 største lufthavne i verden målt på antallet af passagerer. 17 forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen og centrum for Continental Airlines. Houston Airport består af fem terminaler, alle internationale destinationer går fra terminal D eller E. Der er tog mellem terminaler.

Det er et godt udvalg af butikker på Houston lufthavn toldfri om terminal D. Ellers er der mange forskellige spiser og drikker steder. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, posthus, trådløst internet og et kapel. Der er et business center på Houston Airport Marriott, som ligger mellem terminaler B og C. Der er flere andre hoteller i nærheden af lufthavnen, herunder Best Western Intercontinental Airport Inn.