Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Houston Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Houston Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Houston Lufthavn miniguide

Billeje Houston Lufthavn

Biludlejning Houston Lufthavn

George Bush Intercontinental Airport (IAH) ligger 37 km nord for Houston i USA . De Bøder og også en anden mindre lufthavn nær Houston opkaldt William P Hobby.Der er busser mellem lufthavnen og Houston. De biludlejningsselskaber, der er repræsenteret er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

I 2008 besøger 43.176.478 passagerer lufthavnen, der gør det til en af de 20 største lufthavne i verden målt på antallet af passagerer. 17 forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen og centrum for Continental Airlines. Houston Airport består af fem terminaler, alle internationale destinationer går fra terminal D eller E. Der er tog mellem terminaler.

Det er et godt udvalg af butikker på Houston lufthavn toldfri om terminal D. Ellers er der mange forskellige spiser og drikker steder. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, posthus, trådløst internet og et kapel. Der er et business center på Houston Airport Marriott, som ligger mellem terminaler B og C. Der er flere andre hoteller i nærheden af lufthavnen, herunder Best Western Intercontinental Airport Inn.

Dansk